2777
2789
عنوان

چرا دخترا اینجوری شدن 🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 28 پست
من اینارو میبینم خجالت میکشم

یاد گلزار میفتم ک دخترا براش خودکشی میکردن همهشونم فک میکردن باید زنش بشن 😂🤦

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
خخخخخ باور کن اینا خونه شون و آتش میزنن پسره بیاد از همچین دخترایی بر میاد

اخه اصن خوش اومدن ازینجور پسرا چ فایده داره وقتی این همه توجه کاذب از دخترا دریافت میکنن و این همه دم دستی براشون ریخته. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم دهه چندی ولی ما اوایل هفتادیا اینجوری نبودیم 🥲

دهه هشتادم

والا من از بین دوستام همسنامم که میبینم واقعا اینجوری نیستیم

ولی کلا از یه سالی به بعد مثلا از ۸۸ به بالا حساب کنی به شدت عجیب شدن طوری که اصلا نمیتونم درکشون کنم

به امید خدا رتبه برتر کنکور ۱۴۰۴ هستم✌️من برای دیدن لبخند پدرم تسلیم نمیشم🥲 فیلم‌باز، کتابخون، ورزشکار، ماساژور، عاشق شیمی و مسلط به ۴ زبان زنده دنیا هستم🥰
دقیقا معیار براشون شده قد و مو و..... کلا شعور و شخصیت براشون مهم نیستتت....وای دقیقا یه جوری رفتار ...

اره ببین. دختره اومده یه جا کامنت گذاشته ما ک هنو تو صف دوست پسر موندیم. چن تا پسرم ریپ زدن پس من چی ام. بعد یه خانم نوشت تو ک حتما شوخی کردی ولی پسرا عوضی میفهمن اینجور نگو 😑

اخه اصن خوش اومدن ازینجور پسرا چ فایده داره وقتی این همه توجه کاذب از دخترا دریافت میکنن و این همه د ...

خب خیلیا شوخی میکنن خیلیا هم هنرشون همین کاراست ببین من خودمم جوون این دوره ام ولی واقعا این کارا دلیلی نداره بیشتر از سر بیکاریه

❤انگاری یه شهر محکومن و چشمات قاضیه🥰

دهه هشتادموالا من از بین دوستام همسنامم که میبینم واقعا اینجوری نیستیمولی کلا از یه سالی به بعد مثلا ...

افرین ب تو همینجور بمون 😁❤️

وای یادت میاد اون زنه که میگفت ما ستارمونو از دست دادیم بدبخت ایسان که باهاش ازدواج کرد

وای اره 😂😂😂 زندگی با اینجور ادما هم واقعا سخته. الان بعضیا انقد چیپ شدن ک ب متاهل م چشم دارن

خب خیلیا شوخی میکنن خیلیا هم هنرشون همین کاراست ببین من خودمم جوون این دوره ام ولی واقعا این کارا دل ...

ببین خب یه چی پشتش هست دیگه. این برنامه ها ک مد شده جدیدا ببین. فلان دیت. اکثرا معیاراشون ظاهری و سطحیه. با یه ظاهر غش و ضعف میکنن. 

یه دختره با اکسش اومده بود برنامه اکس دیت یوتیوب. پسره خوشگل و چش رنگی بود. بعد پسره میگف اره شده پشت چراغ قرمز بهم شماره دادن. روز تولدم برام گل فرستادن خونه. همه دنبالم هستن. حالا دوس دخترش یه دختر مهربون و وفادار و خانم. ولی ب چشم این عاقااا نمیومد چون دم دستی زیاد ریخته دورش . بدبختی اینه ک نمیتونن تشخیص بدن کدوم دختر برا قد دراز و ظاهرشون و پز دادن ب دوستا میخوادشون کدوم دختر برا خودشون و روحشون. 😑🤦

ببین خب یه چی پشتش هست دیگه. این برنامه ها ک مد شده جدیدا ببین. فلان دیت. اکثرا معیاراشون ظاهری و سط ...

اه این برنامه های فلان دیت و کوفت دیت و اینا که ارزش و شخصیت آدمو میارن پایین انگار کالا هستن که می ایستن بهشون نمره بدن یا سر و دست میشکونن که انتخاب شن و به نظرم اگر رابطه ای هم شکل بگیره از طریق این برنامه ها عاقبت خوبی نداره

❤انگاری یه شهر محکومن و چشمات قاضیه🥰

اه این برنامه های فلان دیت و کوفت دیت و اینا که ارزش و شخصیت آدمو میارن پایین انگار کالا هستن که می ...

دقیقااا مثلا دو تا دختر وایساده بودن یکی لباسش لختی بود یکی پوشیده.‌دو تا پسر بودن جفتشون اون لختی رو انتخاب کردن بعد اون دختر پوشیده بهش برخورد. خب چرا خودتو میکنی کالا وایمیستی اونجا مگ مجبوری 🤐 ب ظاهرش چن میدی ب فلانش چند میدی اه 🤮