2777
2789

حس ادم سرخورده رو دارم ، کاش بهش نمیگفتم دوستش دارم .

اونم برگشت بهم گفت من دوستت ندارم و با داداشت چشم تو چشمم نمیخوام حرفی پیش بیاد برو بسلامت .

منم گفتم امیدوارم صاعقه بخوره تو سرت بمیری کارمای دلِ منو پس بدی 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مگه زوریه آخه چون منو دوس نداری نفرینت کنم؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چه ربطی داره خب برعکسشم هس تو هر پسری بهت درخواست میده قبول میکنی؟

نمیدونم چطور منظورمو برسونم ولی تو این مورد دختر با پسر زمین تا آسمون فرقشه 

تا بوده همین بوده ک بیشتر از ۹۹درصد دختر خواهان داشته باشه(پسر درخواست بده یا خاستگاری بره) فک کن برعکسش باشه

گیریم پسره اوکی بده صددرصد الان ن بعد چن سال مشکلی پیش بیاد دختر بد رفتاری کنه یا هرچی 

قضیه رو میکوبه تو سرش ک یادت نره این تو بودی ک ب من پیشنهاد دادی ن من