2777
2789
عنوان

وای گریم گرفت واسه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2211 بازدید | 107 پست

دیگه قبرستون فیرستونه دیگه هرکسی تو شهر و روستای خودش باید دفن بشه بعضیا مردشونم دردسره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اها شما هم عین مادر من بودی ما رو فدای خواب و خوراک اقوام میکرد به درک که خواب بود بیدار میشد

دقیقا آخرشم همین فامیل یجوری حال آدمو می‌گیرنا 

مامان منم همین بود و هست خونمون هتل ی تایم فامیلای بابام بعدش فامیل مامانم

ولی یکسال ک مریض بود خدا شاهد هیچکس حالمونم نپرسید 

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
چقد از موضع ضعف برخورد میکنی توام خودتو بزن به مریضیو سرماخوردگی بچه هات میان غذاشونو بذه ببر تو اتا ...

خیلی طلبکارن بخدا 

زندگیمو مختل کردن این دوهفته 

فکر کن شوهرم شبکار بوده ۷ صب اومده

برادر شوهر بزرگم با شوهرم قهره 

بلند داد میزنه میگه فلانی رو بیدار کنید 

ابگرمکن روشن کنه انگار حمالشیم 

خدارو شکر اون گورش رو گم کرد 

کاش دیگه هیچوقت نبینمش

بخاطر خوابش نیس اون ک بدرک ترسیدم حرفی چیزی بزنه خانوادگی بی اعصاب و طلبکارن

میفهمم چی میگی بعضیا آدمای بی شخصیت و بددهنی هستن آدم نمیتونه باهاشون سر شاخ بشه مگه اینکه مثل خودشون باشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
دیگه قبرستون فیرستونه دیگه هرکسی تو شهر و روستای خودش باید دفن بشه بعضیا مردشونم دردسره

حالا پدر شوهرم خیلی مظلوم بود هوامو خیلی 

داشت زیاد اجازه نمیداد بچهاش بیان چون میدونست راحت نیستم باهاشون 

خودش رف این بیشعورا موندن سرم

کاش همون شهرستان خودشون دفنش میکردن

بخاطر خوابش نیس اون ک بدرک ترسیدم حرفی چیزی بزنه خانوادگی بی اعصاب و طلبکارن

پرتش میکردی بیرون 

ولکن بابا ، هر وقت از خواب بیدار شد بگو جلو کمد خواب بودی نتونستم کلاه بچمو بدم العان یخ کرده گوشاش 

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر

الان برادرشوهرت تنهاست تو خونه با شما؟خجالتم خوب چیزیه نمیگن‌معذب میشی؟کاش شوهرت بهشون تذکر میداد خودت هم خیلییییی بی دست وپایی اون از زندگی که دست خودت نیست رفت وآمدش اینم از الان‌که بچتو سر لخت فرستادی بره مدرسه 

به خودت بیا جلو روشون اقتدار داشته باش کاروان سرا که نیست خونته

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
حالا پدر شوهرم خیلی مظلوم بود هوامو خیلی داشت زیاد اجازه نمیداد بچهاش بیان چون میدونست راحت نیستم با ...

بعد این هر هفته به بهونه رفتن سرخاک میخوان بیان تلپ شن خونت

پرتش میکردی بیرون ولکن بابا ، هر وقت از خواب بیدار شد بگو جلو کمد خواب بودی نتونستم کلاه بچمو بدم ال ...

نمیخااام دعوا بشه ولی به شوهرم میگم 

بنده خدا بهم گف برو یه جایی تا اینا کم کم شرشون کم شه هر چند بعید میدونم به این زودی 

دست از سرم بردارن

بعد این هر هفته به بهونه رفتن سرخاک میخوان بیان تلپ شن خونت

اره دیگه خواهر شوهرم دیروز رف باز میگه برا پنجشنبه بر میگردم جاریم و اون یکی برادرشوهرمم هستن جای دیگم نمیرن 

اره دیگه خواهر شوهرم دیروز رف باز میگه برا پنجشنبه بر میگردم جاریم و اون یکی برادرشوهرمم هستن جای دی ...

جای مفت پیدا کردن 

نمیخااام دعوا بشه ولی به شوهرم میگم بنده خدا بهم گف برو یه جایی تا اینا کم کم شرشون کم شه هر چند بعی ...

وقتی شوهرت میگه برو ، بهتره بری. شکر خدا انگار شوهرت مثل خانوادش نیست. یه هفته بری، هم اونا غذا پختن و.... می‌افته سرخودشون  زودتر میرن. آدم پررو شرش زود باید کم بشه