2777
2789
عنوان

شرکت بیز با به اسم دیگه حالا میاد کلاه برداری

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 24 پست

حالا من چی بگم که پسر خالم و مامانمم بهم زدن

ولی از دماغ پسر خالم اوردما جنس ناریخ گذشته اورده بود توی بیز کار میکنه

انقدر زنگش زدم تا اومد برد و تاریخ درست اورد

اونم زه اصرار مامانم و پسرخالم گرفتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلاهبرداری زیاد شده دوبارباکد تهران باهام تماس میگیرن که فلان استان هستین خطتون بخاطر اینکه فعاله واین حرفا توقرعه کشی برنده ی  ساعت هوشمند شدین باربعدی گفتن برنده ی سیمکارت  ۰۹۱۲به ارزش  ۲۵میلیون شدین مارو ساده گیر آوردن گول اینا رو هم نخورید لطفا، همش دروغه میگه برنده شدی فقط هزینه ی اینقدری بده به مامور پست وای خدا  دزدای بی شرف

اینها رو انگار جادو میکنن باور کنمیشن بنده این شرکت سرتاپاحرام

اره وای باورم نمیشد مامانم ی ریز میگفت یچیزی باید بخری

و میدونستمم از جایه دیگه ای بهش فشار اوردن

بخدا هنوز اون دمنوش و جوانه ها توی خونه داره خاک میخوره

اره وای باورم نمیشد مامانم ی ریز میگفت یچیزی باید بخریو میدونستمم از جایه دیگه ای بهش فشار اوردنبخدا ...

همشون آت آشغالن و این کسانی که همکارشون میشن خدا رو اینجور اطاعت نکردن میشن بنده اونا 

محصولات mnd هم زیر مجموعه همین شرکت هاست یا نه؟

نمیدونم والا ولی بقول یکی از کاربرا یکی زیاد تعریف کرد و گیر داد بهش شک کن

الان این محصولات لدورا هم اینجورن برای بیز نیستن اما اونان همونطور بی کیفت و پر دروغ