2777
2789
عنوان

شب یلدا رو کوفتمون کردن با دعوا کردنشون

| مشاهده متن کامل بحث + 4108 بازدید | 109 پست
من برادرخواهر مادروپسر هم که دعوا کردن انگار به من مهمون توهین شده

اره دیگه ادم استرس میگیره بعد هی تودلش میگه چکاری کردم امشب اومدم اینجا کاش نمیومدم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
🤣🤣🤣🤣طفلی مامانت چی میکشه ازدستشون

ببین سلیطن😂😂😂😂

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه تا اخر شب جو سنگین بود همه تو فکررر جاری زودتر با بچه اش رفت، برادرشوهرم دیشبو موند خونه پدرش ...

خوب پیش اومده دیگه فقط،سعی کن چیزی نگی  و پرس،و جو نکنی از کسی همه کاسه و کوزه ها سرتو میشکنه

یوقت های زور می کنند که باید بیایی بعد هم تو مهمونی می پرند بهت که چته و چرا مثل ما خوشحال نیستی؟

این خانم 

وقتی این شخصیت رو داره 

هم با همسرش جلو همه داد و بیداد می‌کنه 

هم شب همه رو خراب می‌کنه 

بعید می‌دونم کسی زورش کرده باشه 

کسی که زور رو میپذیره 

توی جمع از این رفتارها نشون نمی‌ده 

اینا اتفاقا آدم های به زوری هستن و فکر میکنن همه باید غلام حلقه به گوششون باشن

خودشون که هیچ. از یاد بقیه هم نمیره و ممکنه تا ابد پیش خودشون بگن اینا همیشه دعوا دارن و...

شوهرمن اینجوریه همیشه ک خانوادشو میبینه پیش دامادای خاهرش حتی پیش غریبه هابحث راه میندازه،خیلی بدم مبادازش،چندروز پیش رفتیم ختم عموش حتی اونجاهم بحث راه انداخت،منم خاک توسرنمیتونم خفه شم وجوابشو میدم،هربارب خدم میگم باهاش بحث نکنم وسکوت نمیتونم

عزیزم همش تقصیر مرداست ، اونا نمیذارن زنا بشینن تو خونشون زن عموم با عموم دعواش شده بود دقیقا چندین سال پیش که عید نوروز تو خونه پدربزرگم بودیم 

اینا اومدن و تو جمع دعواشون شد 

بعد نگو زن عموم نمی خواسته بیاد و میخواسته تو خونه خودشون باشه ولی عموم اصرار کرده پاشو بریم ، آقا آدم جایی میره که بهش خوش بگذره دیگه وقتی طرف دلش نمیخواد برای چی میگن پاشو بریم دعوتمون کردن 

دعوتتون کردن ؟ کاری نداره که بهشون بگو ببخشید بمونه واسه یه روز دیگه ما امسال نمیتونیم بیاییم مریضیم حال نداریم هزارتا بهونه ی دیگه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
فکر کن میزبان چقدر خرج میکنه میخواد به همه خوش بگذره اونوقت اینا اینجوری

اره باورت نمیشه خواهرشوهرم گفت فقط ۶میلیون هزینه تزیین میز شده ، من یه دونه عکسم نگرفتم از بچه ام  والا ترسیدم بگن این خوشحاله از موقیعت پیش اومده داره عکس میگیره و بیخیاله اخه  جاریم همه چی میگه

اره باورت نمیشه خواهرشوهرم گفت فقط ۶میلیون هزینه تزیین میز شده ، من یه دونه عکسم نگرفتم از بچه ام و ...

همه خرجا حیف شد . زن و شوهر همیشه دعوا دارن ولی تو جمع زشته . فردا چطوری روشون میشه باز باهم جایی برن 

من ومپایر اعظم نیستم😄