چکاب و سونو دادم همه چیز خداروشکر نرمال بود از عید اقدامم همه علائمی رو تجربه کردم و هرماه خورد تو ذوقم ..پریودیم همیشه منظمه شاید جلو بیفته ولی تاحالا یک روزم دور نشده ..
الان ۸ روزه عقب افتاده هیچ ترشحی هم ندارم کمر، دل درد ، و سردرد ، گرفتگی ران پا و بعضی وقتا یه درد خفیف زیر شکم دارم .. میخوام فردا برم آزمایش حس شما چیه 🥺 شوهرم که هنوز آزمایش ندادم هی میگه بچم لگد نمیزنه 😐😐
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم دوست داشتم واقعا ولی چون شرایطش نبود اقدام نمیکردم میترسیدمخدا خواست و با جلوگیری طبیعی باردار ش ...
عزیزم منم خانوادم اصلا دوست نداشتن که باردار بشم و همیشه میگفتم سومی رو میخام بیارم با جدیت سرزنشم میکردن حتی مامانم
ولی من ب محض اینکه بی بی مثبت شد تو گروه گفتم و خیلی خوشحالیمو نشون دادم. یکم گارد گرفتن ولی من جوری صحبت کردم که بهشون اجازه ندادم برام تصمیم بگیرن و حالمو بد کنن