یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اری🥲آخه اطلاعاتم سیو بود ، منم پارسال کافینت رفتم
واسه فرهنگیان چیزی خوندی ؟ آخه من امسال اولین باره میخوام کنکور بدم ترسیدم سوابقو چجوری تایید کردی ؟
الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :( از دردناکترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی توجهی میکنه.
آره بابا میشه ترمیم نکرد نه منظورشون اینه که اگ سوابقو تایید نکنید صفر میزارن یا اصلا حسابش نمیکنن
الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :( از دردناکترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی توجهی میکنه.
نمیدونم والا منم اینجوری شنیدم باز از چند نفر بپرس
🥲🥲🥲🥲🥲من تا حالا هیچی نخوندم چیکار کنم؟🥲🥲🥲🥲🥲🥲😭😭😭😭😭😭
پشت کنکوری ؟
بعد باردار شدم الان قصد دارم بخونم ولی با این عدالت فک نکنم چیزی هم تغییر کنه
فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من میدونم تو خیلی زیبایی اصلا همهی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمیبینی 😍قسمت همهی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همهی منتظرا سبز کن 💚😍😍