2777
2789
عنوان

اول صبحی سر مادرش با من دعوا گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 112 پست
من بحثم مادرشوهرت نیستبحثم شوهرتهمن باشم مهرمو برا این تک سلولی میذارم اجرا، که متوجه بشه کارتش کجا ...

کاش به جا اندازه حموم داشتم می رفتم 

من خونه پدر ندارم که برم 

همین شوهرمو هم مادرش زاییده بهتر از اون نمیشه

از من تنها نبود از بقیه جاری ها هم الکی خودشو زد به مریضی دخترم دلش پسته می خواست مذاشت یدونه برای د ...

قشنگگگگگ میفهمم چی میگی... دختر منم عاشق پسته است مامان بزرگش هربار میره براش میده میگه برو ببر مدرسه بخور یه عالمه برای همین میگم نمی‌گنجه مادربزرگ اینجوری کنه ولی ظاهراً هستن اینجور آدما دیگه نمیشه کاریش کرد

به دنبال وارستگی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل از شوهرته چون مامانش میدونه هرکاری کنه بازم پسرش براش مهم نیست و بهشون سواری میده اونم از خدا خواسته 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
ببین مثلا یلدا بود رفت نشست سرشم بست که وای سرم سر بچه ها داد میزد که من مریضم اروم بشینین اونم الکی ...

اسی خب شما که دارین خرج می کنین بعدشم حرص میخورین

مهمونی رو بنداز خونه ی خودتون

با چرب زبونی به شوهرت بگو نه مادرجون خسته میشن و این حرفا

برای خونه خودتون خرید کنید مهمونی رو هم خونه تون بگیرین

از اون دومیلیون نهایت 500 تومن خورده میشه بقیه ش میمونه خونه ی خودتون بده بچه ها بخورن

حرص هم نمیخوری

همیشه همین ه اگه دختر و دامادش باشن خوبه ولی شوهر خر من نمی فهمه

مادر شوهر منم تا وقتی دخترش رفت و آمد داشت هر جمعه ما و برادر شوهرم و دعوت می‌کرد.

بعدش که دیگه اون سر قضایایی قطع ارتباط کرد برا ما هم شد سالی به زوردو بار. اونم اگر مهمون دیگه ای داشت. مارو دعوت میکرد برا کمک!!! 

منم دیگه بهونه کردم هرازگاهی نمی‌رفتم 

مشکل از شوهرته چون مامانش میدونه هرکاری کنه بازم پسرش براش مهم نیست و بهشون سواری میده اونم از خدا خ ...

اره رفت یخچال دو قلو خرید با اینکه یخچالشو سال پیش عوض کرده بود 

بعد یخچال نو پارسال و مفتی داد دخترش 

پول یهچال و هم برادر ا دنگی دادن 

حالا دامادش جواب سلامشو نمیده

ببین طرف بدترین مادر دنیا هم باشه ، باز برای شوهرت مادره ، از بچگی بزرگش کرده ، وابستشه . فکر اینکه چون فلان کار رو کرد شوهرم بذاردش کنار رو نکن . شما فقط باید بکشی شوهرت رو سمت خودت . بدون اینکه بدی خانوادش رو بگی که بخواد جبهه بگیره جلوت 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
کاش به جا اندازه حموم داشتم می رفتم من خونه پدر ندارم که برم همین شوهرمو هم مادرش زاییده بهتر از اون ...

حتما که نباید شما برید بذارید اونا بیان

ما هم مادرشوهرمون هر وقت جمع می‌شدیم از دماغ مون در میاورد

ما چارتا جاری هم تصمیم گرفتیم مهمونی های اینجوری رو خونه های خودمون بندازیم

شب چله شب عید نذری و..... 

دیگه خونه ایشون برای خوردن جمع نمیشیم

چه میزبان کم شعوری بی دعوت نرین که اینجور سربزرگی کنه 

شوهرتم پاره کن بابا چتونه اینجور زور میشنوین 

خواهرش کادوی روز زن میخواد اخه؟؟؟؟؟؟؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟