2777
2789
عنوان

اول صبحی سر مادرش با من دعوا گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 112 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممادرشوهر منم همینه ،بی سلیقه و بی ادب ، خودش انتظار داره مثل ملکه باهاش رفتار شه ولی یه چای نمیده خ ...

این اینطوریم نیست نمیتونم مدیونش شم ولی خب کلا بد غذان و هیچی نمی‌خورن یه جوری که آدم معذب میشه مثلا شوهرم بهم میگه چایی دم کن میرم دم کنم پشت سرم میاد ببینه چقد چایی میزنم کلا انقد ایراد گیرن خونشون به غیر ظرف شستن هیچکاری نمیکنم با اینکه شیش سال عروسشونم انگار تازه عروسم انقد اونجا معذبم  

این اینطوریم نیست نمیتونم مدیونش شم ولی خب کلا بد غذان و هیچی نمی‌خورن یه جوری که آدم معذب میشه مثلا ...

منم دوست دارم باهام یکم رودربایستی داشته باشن ولی متاسفانه زیاد راحتن منم خوشم نمیاد

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
منم دوست دارم باهام یکم رودربایستی داشته باشن ولی متاسفانه زیاد راحتن منم خوشم نمیاد

اونا که رودربایستی ندارن قشنگ میشورن پهنت میکنن من رودربایستی دارم   حالا به خدا خونه بابام میریم بااینکه وضعش از خانواده شوهرم ضعیف تره ولی انقد راحتیم خدا می‌دونه هروقت دوست داریم چایی دم میکنیم هروقت دوست داریم میخوابیم هروقت دوست داریم پامیشیم هفته پیش یه هفته خونشون بودیم شوهرم هروقت دوست داشت وسایل می‌گرفت کباب درست میکرد اصلا بابا و مامانم نمی‌گفتن چیکار میکنین ولی اینا میری خونشون ده شب میخوابن هرکی جدا غذا میخوره در سکوت کامل همه نشستن باورت میشه پنجشنبه رفتیم خونشون یلدارو زودتر گرفتن یازده شب همه چی جمع شد خوابیدن  

اونا که رودربایستی ندارن قشنگ میشورن پهنت میکنن من رودربایستی دارم حالا به خدا خونه بابام میریم با ...

خدا حفظ کنه پدرتو ،پدر من بینهایت سختگیره خونشون شبیه پادگانه ،یهو یاد یه خاطره از دوره عقدم افتادم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
خدا حفظ کنه پدرتو ،پدر من بینهایت سختگیره خونشون شبیه پادگانه ،یهو یاد یه خاطره از دوره عقدم افتادم

واسه من خونه پدرشوهرم مثل پادگانه  حالا فکر کن خونه ما پنج دقیقه سکوت نیست همش حرف می‌زنیم مثلا یکیمون خواب باشه تو خونمون انگار هیچ کس نیست بعد خونه اینا همه در سکوت شاید ده تا جمله باهم حرف بزنن  

واسه من خونه پدرشوهرم مثل پادگانه حالا فکر کن خونه ما پنج دقیقه سکوت نیست همش حرف می‌زنیم مثلا یکیم ...

دو دقیقه دیگه بیا تاپیک اخرم واست خاطرمو تعریف کنم امروز میخوام تاپیکو پاک کنم مشکلی نداره