2777
2789
عنوان

اول صبحی سر مادرش با من دعوا گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 112 پست
پررو خانم به خاطر کادو می کفت یکشنبه شام بیاین خونه ما منم گفتم نه تو استراحت کن سرت درد می کنه

خوب گفتی بعضی ها فقط روز مادر مادر میشن😏

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب گفتی بعضی ها فقط روز مادر مادر میشن😏

روز مادر دامادش دویست تومن پول میاره 

اونم این زود می بره تو کیف دخترش میذاره که نمی خوام ولی از پسرش انتظار انگشتر طلا داره 

ولی گوشت فریزرش برای دخترشه

کادو تولد گرون برای نوه دختر یشمی خره 

استیکر میزنم نمیارهولی ما خودمون رو داریم میاریم!خخخفرق ما اینه پسراش دیگه دستشو خوندنما جاری‌ها و ن ...

حالا مادرشوهر منم یکم خسیسه بعد هرچی خودشون نمی‌خورن فکر میکنن بقیم نباید بخورن شوهر من به شدت چایی خور میریم خونه مامانش زورش میاد چایی دم کنه چرا چون خودشون روزی یه لیوان چایی میخورن پریشب رفتیم خونشون بعد یه ماه تا رسیدیم شوهرم گفت چایی داری مامانش گفت نه دم نکردم گفت مامان مهمون داری یادت رفته مهمون از راه میرسه آدم یه چایی یه شربتی میده دست مهمون   

روز مادر دامادش دویست تومن پول میاره اونم این زود می بره تو کیف دخترش میذاره که نمی خوام ولی از پسرش ...

چه قدر بدم میاد از این مادرا من الان ۳سال قطع رابطه ام با مادرشوهرم سر همین عوضی بازی هاش

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
حالا مادرشوهر منم یکم خسیسه بعد هرچی خودشون نمی‌خورن فکر میکنن بقیم نباید بخورن شوهر من به شدت چایی ...

ممادرشوهر منم همینه ،بی سلیقه و بی ادب ، خودش انتظار داره مثل ملکه باهاش رفتار شه ولی یه چای نمیده خونه خودش لااقل یخ عروس واشه پاشه بره بقیه کاراشو بکنه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
همه همینند بیچاره پدرشوهرم هی به ما می گفت دخترم میوه بیار ولی نمی دونست زنش نمیذاره

پدرشوهر من تو جبهه زنشه جیک و پوکشون یکیه 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: