ببین حتی اکر عصبی شدی ولی اون لحظه ای که میخواد بره بغلش کن وببوسش بگو ببخشید سرت داد زدم.دوستت دارم.برای منم چندبار پیش اومد که موقع مدرسه رفتن عصباتی شدم وسرشون دادزدم.ولی حتما حتما قبل از رفتن از دلش درمیارم.حتی شده ۳۰ پانیه باهاش شوخی میکنم وقلقلکش میکنم وبغلش میکنم تا با ناراحتی نره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تن و بدنم لرزید تاپیکتو خوندم.. یاد این دوران وحشتناک زندگیم افتادم.. دخترم صبح ها چه ها که میکرد.. واااای چه جیغ های بنفشی چه گریه هایی... هر روز صبح تا بیدارش میکردم جیغ و گریه اش شروع میشد.. اون دوران هنوز جزو کابوسای شبمه اسی.. خیلللللللللی بد بود
Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
بچه منم سرویسیه الان رفت. میدونم سخته و نگران میشی جا بمونه ولی من میفهمم با ناراحتی رفتن چقدر بده ....من واقعا کنترل میکنم هیچی نگم بهش بیشتر روزا یه بازی ۵ دقیقهای ام انجام میدیم که با انرژی بره مدرسه. درحالیکه که ممکنه عصرا یا شب عصبی بشم یکم براشون. ولی صبح خیلی دلگیره با غصه برن...هر روز بوسم میکنیم همو دم در