2777
2789
خیلی خیلی بد می کنم خدا منو پیش مرگش کنه ....😭

ببین حتی اکر عصبی شدی ولی اون لحظه ای که میخواد بره بغلش کن وببوسش بگو ببخشید سرت داد زدم.دوستت دارم‌.برای منم چندبار پیش اومد  که موقع مدرسه رفتن عصباتی شدم وسرشون دادزدم.ولی حتما حتما قبل از رفتن از دلش درمیارم.حتی شده ۳۰ پانیه باهاش شوخی میکنم وقلقلکش میکنم وبغلش میکنم تا با ناراحتی نره

پارسا پسرمامان😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من کلاس اوله از ساعت ۶بیداره استرس داره که دیرش نشهاون هفته که کلاسش غیرحضوری بود گریه میکرد که ...

واااای عاشق این بودم، بچه ام با اشتیاق بره مدرسه.

امروز جشن یلدا دارن، هی میگم جشنه و ... تا ذوق کنه ، ولی بازم اصلا هیچ ذوقی نداره.

میگم میری دوستاتو میبینی بعد کلی تعطیلی، ولی بازم هیچی

خووت دیر بیدار میشی

من روزایی ک شش و نیم بیدار میشم روز ب هوبی و خوشی شروع میشه تازه ده دقیقه باید بشینن هعی میگم زوده هنوز

امان از روزایی ک‌خودم دیرتر بیدار میشم

فردا یک ربع زودتر از امروز بیدار شو نتیجه رو ببین

تن و بدنم لرزید تاپیکتو خوندم.. یاد این دوران وحشتناک زندگیم افتادم.. دخترم صبح ها چه ها که میکرد.. واااای چه جیغ های بنفشی چه گریه هایی... هر روز صبح تا بیدارش میکردم جیغ و گریه اش شروع می‌شد.. اون دوران هنوز جزو کابوسای شبمه اسی.. خیلللللللللی بد بود 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

بچه منم سرویسیه الان رفت. می‌دونم سخته و نگران میشی جا بمونه ولی من میفهمم با ناراحتی رفتن چقدر بده ....من واقعا کنترل می‌کنم هیچی نگم بهش بیشتر روزا یه بازی ۵ دقیقه‌ای ام انجام میدیم که با انرژی بره مدرسه. درحالیکه که ممکنه عصرا یا شب عصبی بشم یکم براشون. ولی صبح خیلی دلگیره با غصه برن...هر روز بوسم می‌کنیم همو دم در

به دنبال وارستگی 
تحقیر مدرسه چیه؟!

منظورم اینه دیر بره مسئول مدرسه دعواش میکنه معلم دعواش میکنه جلو بقیه تحقیر میشه نمیشه که هی تاخیر کنه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
تن و بدنم لرزید تاپیکتو خوندم.. یاد این دوران وحشتناک زندگیم افتادم.. دخترم صبح ها چه ها که میکرد.. ...

شبا دیر میخوابید یا کلا با اصل مدرسه مشکل داشت؟ چرا تراپی نبردیش؟ دختر من اینجوری نیست گاهی میگم نکنه بقیه عادی ان

تا میگم دختر گلی مدرسه ات میشینه سرجاش تنهایی حاضر میشه منم میرم سراغ کیف غذا و صبحانه اش. اوله

به دنبال وارستگی 
تن و بدنم لرزید تاپیکتو خوندم.. یاد این دوران وحشتناک زندگیم افتادم.. دخترم صبح ها چه ها که میکرد.. ...

چرا اخه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️