2777
2789

ولی آماده کردن مگه چقدر طول میکشه من این دغدغه رونداشتم بااینکه دوتا مدرسه ای کلاس اول دارم

ساعت ۶:۳۵پامیشم صبحانه لباس و‌وسایلش همه آماده بعد ۶:۵۰بیدار میکنم یه راست میرن سرویس تا بیان چاییشونم سرد شده اول لباساسونو میپوشمنم دولقمه میخورن زیاد نمیتونن میگن دلدرد میشن سرویس۷:۰۵میاد دیگه میرن پایین چه خبره بچه رو زود بیدار میکنید

حق داری خودتو سرزنش نکن ما هم آدمیم عصبی میشیم خسته میشیم کم میاریم 

بعدشم عصبی بودنت بخاطر بچت و دیر شدن مدرسه نیست من خودمم دارم میگم تنها تورو نمیگم ، بخاطر مشکلات دیگه هستش که انقد بهمون فشار میاره که بلاخره یه جایی میزنه بیرون ، میگن یه خانم رفت دادگاه گفت میخوام طلاق بگیرم قاضی گفت بخاطر چی؟ زنه گفت بخاطر اینکه شوهرم لیوانمو شکست ، شوهرش گفت بیا من ده جعبه برات لیوان بخرم بیا زندگی کن ، قاضی گفت نه اشتباه نکن اون لیوان بهانه بود چون زنت گنجایشش پر شده انقد فشار روش بوده که با یه لیوان لبریز شده 

ماهم همینجوری هستیم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چون پسرم درس نمیخونه زبونم کوتاهه میترسم چیزی بگم ردش کنن تا الان چندبار زدن در گوشش ...

کمکش کن بخونه 

شاید آهن بدنش پایینه 

یه آزمایش کامل براش بگیر 

شاید درس رو خوب متوجه نمیشه 

باهاش حرف بزن ببین مشکلش از کجاست 

لایک نکن🚫🚫🚫