2777
2789

بچه بیچاره من پیش دبستانی بود با گریه میرفت هرروز. میگفت نمی‌خوام برم مدرسه باباشم دعواش میکرد پرتش میکرد بیرون اونم گریه میکرد. کار هر روزش بود. همش دلم خون بود براش.

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توروخدا هرکاری کردی فقط صبحا سر بچه داد نزن می‌دونم یه کم رواعصابن ولی کوچیکن گناه دارن طفلیا اول صبحی باچشم گریون برن.خودم دارم یدونشو ولی وقتی شیفت صبحه خودمو کنترل میکنم

💙دخترک خوشکلم یک عدد نوزادنارس بود که باوزن یک کیلو، هفته۲۸ دنیااومد معجزه زندگیمه💙😇❤🙏❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️

من تنها ساعتی که واقعا اروم برخورد میکنم همین صبح زود بیدار شدنشونه... محاله عصبی بشم و جیغ بزنم.... چون خودم عاشق خوابم میفهمم بچه ی بیچاره چقد براش سخته صبح به این زودی بیدار شه سرما بره مدرسه... لباساش بیار کنارش خودت اروم اروم بپوش ور برش... زودتر بیدار شو که دیرش نشه

کلاس دوم 😖

من چهل  دقیقه قبل از اومدن سرویس صداش میزنم..ده دقیقه طول میکشه تا بلند شه..نیم ساعتم غرغر و چند لقمه صبحونه و ولباس پوشیدن و اماده کردن تغذیه..۷و۱۰دقیقه هم همیشه اماده هست. سرویسش میاد

پارسا پسرمامان😍

دختر من کلاس اوله 

از ساعت ۶بیداره 

استرس داره که دیرش نشه

اون هفته که کلاسش غیرحضوری بود گریه میکرد که من میخوام برم مدرسه 

یه روز خسته بود خوابش برده بود منم بیدار نشدم

ساعت هشت و نیم رفت 

انقدر گریه کرد چشماش ورم کرده بود

نمیدونم چیکارش کنم حتی روزای تعطیل هم ۶صبح بیداره🤐

عزیزم دنیا ارزش نداره اینجوری کنی با خودتو بچه حالا یه ساعتم اونور تر بره مدرسه هیچ اتفاقی نمیافته و ...

تحقیر مدرسه که هست چه طور میگین فرقی نداره کی بره؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

جیغ و داد نکن اما بالاخره باید به نظم عادت کنه نمیشه که هروقت دلش خواست بیدار بشه 

ساعت خوابشو تنظیم کن شب ها پابه پای بقیه بیدار نمونه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟