2777
2789
عنوان

به خانواده پدری رک گفتم خونمون نیاین مامانمم قشنگ رید بمن

| مشاهده متن کامل بحث + 8257 بازدید | 180 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم چرا انقدر بچه ها زبون دراز شدن راستش منم از بی ادبی کردنت خوشم نیمد این ی طور بی ادبی ب پدر ...

والا ساعت مهمونی دادن و‌مهمونی گرفتن تقریبا یکیه 

کسی که درس داره مهمونی هم نمیره دیگه میشینه درسشو میخونه 

دیگه خب خونه خودشونه اختیار دارن شما هم ساعتی که خونه خلوته درس بخون مهمون میاد ساعت استراحتت باشه ب ...

من خودمو از تنظیم بودن بندازم بخاطر اینکه اونا نمیتونن هر هفته بیان؟

پدر من خودش نمیخواد با خانوادش در ارتباط باشه ولی مامان من نمیشینه سر جاش

انقد تهمت زدن پشتم بهم 

بزارم کسی بیاد خونمون ک پشتم میگن ج*نده؟؟؟؟؟

بعدم خونه ی پدر منه

همونطور ک من توش دارم زندگی میکنم سهمی ام دارم توی تصمیماتش

والا ساعت مهمونی دادن و‌مهمونی گرفتن تقریبا یکیه کسی که درس داره مهمونی هم نمیره دیگه میشینه درسشو م ...

تو اصلا متوجه اصل داستان نیستی فقط میخوای بپری بمن

من بعد از ۶ ماه رفتم خونه اون فردی کع دیشب بودم اونم با زور خانوادم میفهمی؟

هیچی شام نداشتیم غذا تو خونه نبود باید میموندم خونه گشنگی میکشیدم برای تنوع ام بد نبود

مام در خونمون بازه برا همه بجز افرادی که فکر میکنن کاروانسراس

مادر من سر دوتا کتاب کنکور خریدن کلی بمن غر میزنه بعد انقد پول داره افراد خیلی پر خور و بالای ۱۲ نفرو سیر کنه؟

ایولا

تو متوجه نیستی کلا من چیمیگم بیخیالش

ببین عزیژم مشگلات همه زیاده آدم بی مشکل نداریم 

هنر اصلی تو آینه تو مشکلات خودتو بالا بکشی 

ببین من تو بدترین شرایط ممکن درس خوندم کنکور موفق شدم هزاربار شرایطم از تو بدتر بود ولی اراده قوی داشتم الان که موفق شدم خیلی به خودم افتخار میکنم تو همچین شرایط سختی تونستم حتی اطرافیانمم خیلی بهم افتخار میکنن و کسی باورش نمیشه تو این شراط خوندم . این بحث مهمون و تجاوز بیشتر بهونه ذهنت هست اهمیت نده به حرف ذهنت . منم تو بچگی سابقه تجاوز از نزدیک ترین اطرافیانم داشتم . برای همه پیش میاد خداروشکر بزای تو به جاهای باریک نکشید 

نمیدونم چرا انقدر بچه ها زبون دراز شدن راستش منم از بی ادبی کردنت خوشم نیمد این ی طور بی ادبی ب پدر ...

بحث مهمونی ب کناره از خونواده عموش ب خاطر سابقه ی خرابشون خوشش نمیاد کامنتاشو نخوندی؟

خانوادتم دسته کمی از اونا ندارن مفت خور پرور هستن

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....