2777
2789
عنوان

دوازده شب متوجه ازدواج کسی که دوسش داشتم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 24 پست
چقدر چطور سر یه ماه جمع کرد خودشو !!!!!

زمان حلال مشکلاته 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خودشم بهم گفت !!!! بهم گفت از خانواده ات ناراحتم نداشتن همیشه حسرت داشتنت رو دلم میمونه باور کنم حرف ...

شمام بعدبهترشدن حالت دنبال آدم بهتربرای جایگزینی وازدواج باش اونم بعدمدتی آروم میشه وبه زندگیش ادامه میده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب میشم ؟!

ما زنها عجیب قوی هستیم 

انقدر خوب میشین که دیگه حتی رغبت ندارین که یه بار گذری ببینینش . 

مدل کنار گذاشتن ما زنها با مردها فرق داره . ما یکی دو ماه عزادی میکنیم و بعد خودمون رو جمع میکنیم و خیلی قوی تر از قبل میشیم 

اونا تازه بعد چند ماه شروع میکنن به مرور اشتباهاتشون و حسرت چیزی که از دستش دادن ! 

مطمین باشین که خوب میشین ، خیلی زود !