2777
2789

تایم آشنایی بود ولی همو دوست داشتیم

نشد هم بخاطر یسری رفتارهاش ،هم فاصله هشت ساعته 

هم فرهنگ متفاوت و... می‌گفت درستش میکنیم میشه ولی من میدونستم این چیزا چیز کمی نیست و ممکن مشکل بشه بعدها اذیت شیم بابتش نمی‌دونم یسری حرفای متناقضشم بود نمی‌دونم بااینحال دوسش داشتم خیلی اوایل فک. میکردم خدا برا من گذاشتتش اون همه ادعا عاشقی اون همه حرف بعد که تموم شد یه ماه نشده ازدواج کرد استوری یلداییشونو از یه پیج دیگه دیدم میلرزیدم !!! واقعا میلرزیدم بااینکه فکر کردم کنار اومدم انکار امیدداشتم بشه تا همین الانش بیدارم !!!! بیدارم همراه با سوزش معده  نمی‌دونم با خودم میگم شاید من بلد نبودم سر یه ماه ازدواج کرد !!! نمی‌فهمم اصلا نمی‌فهمم حالم خوب یا بد سر شدم :)

بعد کلی حرف ! 

فقط از این ناراحتم من خیلی مراعات کردم خیلی اما انقد رویا ساخت انقد حرف زد حرف زد منی که این چیزا برام مهم نبود الان غرق شدم تو رویاهایی که ساخته برام ... 

اون رفت من چی؟!!!

چی میشه آخرش ؟! من خوب میشم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب میشی خودتم به خودت کمک کن به خودت بگو باید به خودم ارزش قائل بشم 

برو پیاده روی خودتو مشغول کن فیلم کمدی ببین کتاب بخون 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
چقدر چطور سر یه ماه جمع کرد خودشو !!!!!

جمع نکردفقط ازدواج کردوجایگزین آوردهمین

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

اتفاقا بعضی ها برای جمع کردن رابطه قبلی و برای اینکه فکر میکنن میتونن زودتر فراموش کنن وارد یه رابطه جدید میشن که کاملا هم اشتباه میکنن 

یعنی الزاما معنیش این نیست که راحت شما رو کنار گذاشته 

شما هم مثل گذشته با متانت به فراموش کردن و کنار گذاشتنش ادامه بدین . 

جمع نکردفقط ازدواج کردوجایگزین آوردهمین

خودشم بهم گفت !!!! 

بهم گفت از خانواده ات ناراحتم نداشتن 

همیشه حسرت داشتنت رو دلم میمونه 

باور کنم حرفشو!!!! 

نه سرش گرم میشه انقدری که حتی اسم منم یادش نیاد 

میدونم قرار نبود تااخر عمرش مجرد بمونه ولی من انتظار نداشتم آنقدر زوددد ! من هنوز تو شوکم هنوز بهش فکر میکنم