یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگ بگم اره گزارشنمیزنید شوهرم خیانت کارو دست بزن دارع ولی ب همین وقت صب قسم هیچ حس جنسیم ب اون ادم ن ...
میتونه دلیلش اینا باشه ،من یه بار چند سال پیش داخل سفر مشکلی با شوهرم برام پیش اومد از ماشین پیاده کرد وداخل بیابون زدم بعد اون تا چندین سال اصلا نتونستم از رابطه باهاش حس خوب بگیرم موقع رابطه اون لحظات جلو چشمم بود وگریم میگرفت ،فقط بخاطر بچه هام تحمل کردم وگرنه ازش جدا میشدم چون داخل زندگیم اولین باری بود که اینطور بهم توهین شده بود،اون موقع هم اگه بچه هام گریه نمیکردم همونجا جام میزاشت توبیابون سه سال اون حال بدو داشتم
تو بخودت برس خرید برو ارایشگاه برو وقت بزار واسه زندگیت هم حال خودت خوب میشه هم همسرت
اونم باید دلش گرم باشه ک هم زندگیتونو بساز هم به حرفات گوش بده.
درست میشه در صورتی ک خیانت درکار نباشه هم شما هم همسرت
زمان موسی خشکسالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف میشویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا اینکه یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل مینمایم؛ تا پایینرفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچوقت نا امید نشو،لحظهی آخر، شاید نتیجه عوض شود «توکلات به خدا»
تو بخودت برس خرید برو ارایشگاه برو وقت بزار واسه زندگیت هم حال خودت خوب میشه هم همسرت اونم باید دلش ...
اون خیانت میکنه مدام از سرش نمیوفتع چون بدنسازم هس روزی صدتا دایرکت داره بیشترم با پیرزناس من قط بخاطر دخترمموندم ولی میبینم پسش زدنی بیشتر کل میکنه پول نمیده اذیتم میکنه.از طرفیم دلم پیش کسیه.باهاش نیستم فقط دوسش دارم تو دلم