2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دنیا رو سرم خراب شده

189 بازدید | 18 پست

بچه ها من نزدیک یک سال پیش دوتا همستر گرفتم کلی بچه دار شدن و اینا ولی اون اصلیرو خیلی دپس دارم خیلی کلی باهاش خاطره دارم و باهم وقت گذروندیم خیلی باهوشه بعد چنروز پیش دختر عمع کوچیکم هشت سالشه خونمون بود بهش گفتم به اینا دست نزنی رفتم حموم‌وقتی اومدم انگار استرس داشت و اینا امروز همستررو برداشتم دوتا پاهای عقبش فلج شده😭😭😭فک کنم بازی کرده باهاش چون قبلانم اینکارو میکرد پرتش میکرد هوا میگرفتش بیچار فک کنم کمرش شکسته حالش خیلی بده دلم براش میسوزه کلی گریه کردم قبلا انقد باهوش بود جای جیشش جدا بود الان بیچاره ب خودش شاشیده تو جایی ک میخوابید نمیدونم چیکار کنم بگم یکی خلاصش کنه بمیره نمیدونم نمیتونم ببینمش تحمل نمیکنم قلبم درد میکنه

چطور آموزش دادی ک موقع دسشویی بره یه جای دیگه؟؟؟؟؟

راهنماییم کن

میخوام پسرمو از پوشک بگیرم

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطور آموزش دادی ک موقع دسشویی بره یه جای دیگه؟؟؟؟؟راهنماییم کنمیخوام پسرمو از پوشک بگیرم

من اموزشش ندادم تو طبیعتشونه که یک قسمت از لونشونم انتخاب میکنن فقط اونجا جیش میکنه

مطمئنم همون عجوزه امداختش دانپزشکی قبلا یکیشون اسهال شده بود بردم دکتر کفت همستر نمیبینم ینی فقط گرب ...

یجا دیگه ببر ممکنه مگه !!!دامپزشک باید هر حیوونی رو درمان کنه گناه داره شاید یه راهی واسه درمانش باشه 🥲🥲

دامپزشکی قبلا یکی‌دیگه از همسترامو اسهال میشد بردم دکتر حتی نگاش نکرد گفت همستر نمیبینم انگار کسر شا ...

انلاین یه دامپزشک رورزرو کن خیلی سخته درکت میکنم من خودم چنددفعه شوهرم خواسته برام حیوون خونگی حتی گل وگیاه بخره میگمنه چون مسافرت میریم ممکنه نتونم خوب نگهداری کنم 

گاهی انسانم آرزوست
مطمئنم همون عجوزه امداختش دانپزشکی قبلا یکیشون اسهال شده بود بردم دکتر کفت همستر نمیبینم ینی فقط گرب ...

الانم نمیشه حرفی بزنی فرداعمه ات داستان ازتوش درمیاره

گاهی انسانم آرزوست
انلاین یه دامپزشک رورزرو کن خیلی سخته درکت میکنم من خودم چنددفعه شوهرم خواسته برام حیوون خونگی حتی گ ...

خوب نمیشه فلج شده تا همیشه همینجوریه نمیدونم چیکار کنم بگم عموم بکشتش خلاص شه تو ی لحظه من نمیتونم تحمل کنم 

نمیدونم چیکار کنم حالم اصلا خوب نیست گناه داره حیوونکی کاش میمردم نمیرفتم حموم

اینجورنگوتوهم دوست نداشتی اینجوربشه ولی کاش به دخترعمه ات اعتمادنمیکردی منم یه سال خرگوش داشتم اقوام نزدیک فوت کردیهویی وجوونم بود طوری بود که وسایلوجمع کردیم ورفتیم شهرستان ونمیشد خرگوش روببرم چون داستان درست میکردن دادم به همسایه هنوزنرسیدیم یه مقصدزنگ زدکه خرگوشت مرد😕

گاهی انسانم آرزوست