2777
2789

این روزا خیلی استرس گرفتم 

الکی اعصابم خورد میشه همش به خودم الکی استرس وارد میکنم دست خودم نیست 

متاسفانه صدام بلنده صحبت که میکنم خیلی میخوام کنترل کنم یادم میره 

خیلی از پارگی کیسه اب هم استرس دارم ۱۵ هفتم 

همش میگم نکنه فلان نکنه فلان 

چون بعد چندسال از زندگی باردار شدم همه فامیل ی جوری تبریک میگن اعصابم خورد میشه انگار فک میکردن هیچوقت نمیخوام روی بچه ببینم 

بعد همش مادرشوهر اینا هی میگه ها جوجت اینجوری جوجت اونجوری جلو همه من خیلی از چشم زخم میترسم 

الانم چند وقت دیگه فامیلامون میخوان بیان خونه مادرشوهرم ما باهم زندگی میکنیم از همی الان استرس دارم دوست ندارم هی سئوال پرسش میکنن تاریخ زایمانت کیه فلانه 

منم مجبور میشم بگم همین عصبیم میکنه 

چکار کنم. یگه اخه دوست دارم فقد گریه کنم 

از بعضی حرفای همسرم لجم میگیره همش هس میکنم کسیو ندارم😭😭😭😭

کاریش نمیشه ؟

تر‌وخدا برام دعا کنبد بچم برام بمونه و طوریش نشه 

دیگه دق میکنم کاریش بشه زندگبم نابود میشه 

دعا کنید از چشم زخم در امان باشه😔💔💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه برات میمونه ولی اینهمه استرس و خودخوری بچه رو نا آروم میکنه رو خوابش رو اخلاقش تاثیر میذاره بعدا خودت کلافه میشی نصف این حسا مخصوصا درمورد شوهرت بخاطر هورموناته بهشون توجه نکن.برای چشم زخمم آیت الکرسی بخون من معتقدم محافظت میکنه 

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه از چشم زخم کاریش نشه با این استرسی که شما دارین، ممکنه کاریش بشه. فقط بدون اگر بعدا بچه تون عصبی و پرخاشگر شد دلیلش فقط استرس بی جای شماست. 

شما دیگه داری مامان میشی باید برای کارها و مسائل زندگی تون بتونین درست عمل کنین نه که فقط بشینین بگین وای چی کار کنم. 

اگر خودتون رو به کاری سرگرم کنین خیلی خوب میشه. مثلا اگر بافتنی بادین نخ بخرین شروع کنین به بافتن پتو و لباس برای بچه تون. یا اگرم بلد نیستین اگه شرایطشو دارین برین یاد بگیرین خیلی سرتون رو گرم می‌کنه. 

یا هر کار دیگه ای که سرتون رو گرم کنه هر چیزی غیر فضای مجازی. میدونین همین استفاده زیاد از اینترنت چقدر روی اعصاب جنین تاثیر منفی داره

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
عزیزم خرز همراهت داری؟؟

حرز که نه چون معتقدم ی ادم درستی باید نوشته باشش وگرنه سنگینی داره 

اما ۱۰۶ تا بسم الله سوره کهف دوسه تا ایه ای که روایت شده بودو نوشتم همراهمه😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خواهر من  من تو ۹ هفتگی فشارم میرفت بالا  هی یا خودم میگفتم خدا یعنی منم ۳۰ هفتگی رو میبینم ولی الان پس فردا سز میشم 

بسپارش دست خدا 

و نسبت به حرفای بقیه هم خودتو به بیخیالی بزن

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه برات میمونه ولی اینهمه استرس و خودخوری بچه رو نا آروم میکنه رو خوابش رو اخلاقش تاثیر میذاره بعدا ...

اره ایت المرسیو سعی میکنم هر روز بخونم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خواهر من من تو ۹ هفتگی فشارم میرفت بالا هی یا خودم میگفتم خدا یعنی منم ۳۰ هفتگی رو میبینم ولی الان ...

تروخدا سر زایمانت برای منم دعا بچم بمونه برام سالم باشه 

منم انشالله به موقعش زایمانو ببینم🥹🥹🙏🏼

روزای خوب توی راه😎✌🏻

چشم زخم چیه واقعا!!!! اینقدر به یک موضوع فکر می‌کنید انرژی منفی میدید تا در اون مسیر قرار میگیرید بعد میگید چشممون کردن ...

استرس و نگرانی هایی که دارید عاملش همش خودتون هستید و کلی روی بچه اثر می‌ذاره 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اگه از چشم زخم کاریش نشه با این استرسی که شما دارین، ممکنه کاریش بشه. فقط بدون اگر بعدا بچه تون عصبی ...

اره سر همین موضوع تمام رسانه هامو حذف کردم فقد ی نینی سایته که اونم چون روزا تنهام حوصلم سر میره میام با ی ایتا که مامانم اینا عکسی چیزی میفرستن 

بیشتر میخوابم قبلا خیلی استفاده میکردم 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

چشم زخم چیه واقعا!!!! اینقدر به یک موضوع فکر می‌کنید انرژی منفی میدید تا در اون مسیر قرار میگیرید بع ...

خب چشم زخم قرانیه عزیزم 

و واقعیت داره و من معتقدم بعش من بچه قبلمو سر همین از دست دادم🙃💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

فقط اروم باش وذهنتو خوب کن روزی نیم ساعت ویسای مثبت گوش کن اینو خواهرانه بهت گفتم

ویسای مثبت که هنوز گوش نمیکردم اما گاهی قران میزارم توخونم پخش شه اروم میشم ولی چشم اونم به روی چشم 

ممنونم عزیز دلم🙏🏼🌹

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اره سر همین موضوع تمام رسانه هامو حذف کردم فقد ی نینی سایته که اونم چون روزا تنهام حوصلم سر میره میا ...

خب خوابیدن زیاد خیلی بده. هم کسل می‌کنه هم وزنتون رو بالا میاره. 

اگر دکتر بهتون استراحت نداده روزانه حتما سمت صبح یا سمت عصر یه تاریکی رو برین پیاده روی. برای روحیه تون عالیه. 

من یه مدت پیاده روی میرفتم الان چند وقتیه فرصت ندارم خیلی کسل میشم دلم فقط پیاده روی تو بیرون رو‌میخواد

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
خب چشم زخم قرانیه عزیزم و واقعیت داره و من معتقدم بعش من بچه قبلمو سر همین از دست دادم🙃💔

والا منم سقط داشتم ولی به چشم اعتقادی ندارم که اون باعث شده چون شرایط یک جوری پیش اومد بعد من خودمو میگم مگه کی هستم که حالا دیگران بخوان دایم چشمم بزنن و در نهایت به این سخت معتقدم و قدیمی ها گفتن از هرچی بترسی سرت میاد چون اون موضوع تو ذهنت ملکه میشه ...

هرچی آرزوی خوب مال تو