2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم بچم کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 197 پست
خانوادم بدترن اوناهم اهل کتک زدن بچم ببرم پیش داداشام از شوهرمم متنفرن بچمم نمیخان

برو پیش متخصص اعصاب تعریف کن رفتارش رو

شاید بهت آرام بخش بده بعد بیا بریزتو شربتش سر تایم بدون اینکه بفهمه بهش بده بخوره 

اینطوری شاید یکم اعصابش آرومتر بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه وقتی اخلاقشو می‌دونستی و ازش بچه دار شدی عواقبش اجتناب ناپذیر هست

نمیدونستم که کتک میزنه سریع بعد عروسی حامله شدم تو حاملگی خیلی اذیتم کرد هرروز بیشتر می‌شد رفتارای بدش هزار بار پشیمونم از حامله شدنم

همش بهش میگه بشین نکن برونخوربخوروکلاامرونهی بازبون تندزیادمیکنه ب بچه.

بگو اعتماد به نفس بچه داغون میشه 

اگه اهل کتاب خوندنه، براش چند تا کتاب تربیتی بگیر

شاید بلد نیست و‌ میخواد مثلا تربیت کنه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
خانوادم بدترن اوناهم اهل کتک زدن بچم ببرم پیش داداشام از شوهرمم متنفرن بچمم نمیخان

من جای شما بودم ی لحظه این خونه وانمیستادم خودم میرفتم بهزیستی عضو میشدم ی کارم پیدا میکردم 

اگه زرنگ باشین میتونی واسه خودت کار پیدا کنی

این روزا تو این وضعیت و اینهمه فکر و استرس خصوصا کسایی ک زمینه دارن خیلی زیاد چاره ای نیست پدر بچست ...

وضعیت هر چقدم بحرانی و خراب باشه زدن بچه دو ساله هیچ توجیهی نداره فقط از یه حرومزاده بر میاد

کاربر آقا

بچه بره بهزیستی بهتره تا تو همچین خانواده ای بزرگ شه . یا شوهرتو درمان کن یا بچتو بده بهزیستی یا طلا ...

بچم چجوری بدم بهزیستی بچم روست داره بازی می‌کنن یهو سگ میشه از یه چیزی بدش میاد هر چند روز دیگه طاقت نمیاره باید بچه بزنه خودمم پول ندارم جایی ندارم چجوری جداشم یک سال دیگه درسم تموم میشه میتونم بعدش برم سرکار بعد جداشم 

وضعیت هر چقدم بحرانی و خراب باشه زدن بچه دو ساله هیچ توجیهی نداره فقط از یه حرومزاده بر میاد

دقیقا

چجوری بچه کتک میزنن

دستشون بشکنه

اه 

اعصابم داغون شد

بگو اعتماد به نفس بچه داغون میشه اگه اهل کتاب خوندنه، براش چند تا کتاب تربیتی بگیرشاید بلد نیست و‌ م ...

اهل مطالعه هست ولی متاسفانه توبدخانواده ای بزرگ شده ن اینکه بدباشن بلدنبودن درست تربیت کنن وفک میکنن همه چی بادادوفریاددرست میشه الان بچه هارودادم دستش وخودم خونه نیستم وخیلی نگرانم ک چی سربچم میادخیلی تلاش میکنه ک صدشوبرابچه بزاره ولی اعصاب خودشم کشش نداره

دختر خوب شوهرت اعصابش ضعیفه کاملا مشخصه باید قرص مصرف کنه یوقتایی ک نمیکشه و پرخاشگر باید قرص هارو م ...

بگم قرص  بخور همش میخوره نمیدونم شایدم اصلا نخوره خوبه یهو وحشی میشه ولی در حالت کلی هم همیشه بد اخلاقه کم میخنده محبت نمیکنه

والا دارم به خودم فحش میدم که چرا زودتر نخوابیدم و این تاپیکو دیدم

منم بخودم انقدر رو‌این موضوع حساسم

این جمله که گفت جای انگشتاش رو‌ صورته بچه مونده

از ذهنم پاک نمیشه

به خدا اونجا بودم ، خفه ش میکردم مرتیکه رو