2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم بچم کتک میزنه

2086 بازدید | 197 پست

نمیدونم چیکار کنم راهی برای جدایی هم ندارم این س گ هم آدم نمیشه دستاش بشکنه بچه دو ساله یجوری میزنه قلبم آتیش میگیره وقتی هم نمیزارم بزنه همش منو میزنه میگه چرا میای جلو آخه گاو نفهمن این بچه چجوری کتک های تورو تحمل کنه ۴۰سالته اینقدر بیشعور گاوی از بچه دو ساله چه توقعی داره مثلا جیغ میزنه بچه کتک میزنه یا گریه میکنه میزنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این آدما مریضی روحی دارن که تو بچگی ننه و باباشون اینارو زدن سعی کن نزار بزنی پس فردا بچه ات هم یاد ...

بره تیمارستان خوب مردک بجای بچه دار شدن بچه دوساله زدن داره؟ جرمه 

کاربر آقا

از کجا پیداش کنم اینجا نداریم بهزیستی یعنی اصلا نمیشناسم

زنگ نزن به مددکار

چون نمیخوای جداشی

برا خودت دردسر میشه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

دختر خوب شوهرت اعصابش ضعیفه کاملا مشخصه 

باید قرص مصرف کنه یوقتایی ک نمیکشه و پرخاشگر باید قرص هارو مصرف کنه 

و اینکه بچه رو ول نکن سرگرمش کن و بهش یاد بده خیلی رو مخ نره

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»