2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم بچم کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 195 پست
این آدما مریضی روحی دارن که تو بچگی ننه و باباشون اینارو زدن سعی کن نزار بزنی پس فردا بچه ات هم یاد ...

اره مریضی دیوونه روانیه گاهی میگم دو قطبیه از کارش پشیمون میشه که بچه زده ولی با من قهر که چرا نزاشتی بزنم حقت بود زدمت😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرمن بچمونمیزنه ولی کاش میزدولی بارفتاراش ناراحتش نمیکردحس عذاب وجدان دارم ک نمیتونم کاری برای بچم بکنم زیادی بهش گیرمیده اذیت میشم دیشب خیلی بهش گیردادومن الان ازشدت ناراحتی خوابم نمیبره

به نظرم به بزرگترت بگو. یا هم برین مشاور حتما. اون دست خودش نیست کتک می‌زنه. باید دارو درمانی رو شروع کنه. و مشاور قشنگ باهاش حرف بزنه. بچه گناه داره مثل خودش میشه ها

چه عوضیه این یاروبرا چی اعتراض نمیکنین😕پدرشو در میارنبخدا من میدیدم یه دست کتک مفصل میزدم بهش مردک ...

کجا اعتراض کنم خانوادم که اصلا پشتم نیستن بفهمن بچه رو میزنن میان دعواش میکنم ولی بازم باید با همین روانی زندگی کنم میترسم بدتر بشه بعدش با حرفاشون منو دیوونه میکنن گفتیم باهاش ازدواج نکن کتکت میزنه آدم نیست

از کجا پیداش کنم اینجا نداریم بهزیستی یعنی اصلا نمیشناسم

شماره بهزیستی شهرتو از گوگل بگیر زنگ بزن مشکلتو بگو اونا مددکار دارن میان کمکت میکنن

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر