2777
2789
عنوان

خانوما کسی اعداد مختلط بلده یه سوال دارم 🥲🥲 دعاتون میکنم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 40 پست
هفت پی چهارم غلطه؟ چرا؟🥲این زاویه هارو از کجا باید بفهمم؟ مثلا اینکه کی منفی میشه

نه غلط نیست

فقط فک کنم هفت پی چهارم میندارتت رو دور باطل رو دایره مثلثاتی و جواب تکراری تولید میکنه،شما بازه بندی باید بکنی

منفی پی چهارم کارتو راحت تر میکنه

معمولا تو تانژانت اینورس بین منفی پی تا پی رو میگیرن

وگرنه فرقی نداره با منفی پی چهارم

حالا من چون کاغذ دم دستم نیس اینجور میگم،شاید اگه بنویسم فرقی نکنن کلا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبق منطق جواب z باید بشه صفر چون کسر مقابلش صورتش میشه صفر پسZ به توان دو مساویه صفره که z هم میشه م ...

اشتباه می‌کنی عزیزم. 

صورت کسر ۰ نیست. پس z هرکز نمیتونه 0 باشه. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
خیلی ممنونم❤️❤️یعنی تانژانتم هر عدد منفی که شد ، مثلا اینجا منفی ۱ هس منفی رادیکال ۳ هم اگه شد یا هر ...

خواهش

آره

اگه دیدی جواب تکراری تولید میشه همین کارو کن

ولی در کل سعی کن زاویه هات تو یه بازه باشن وقتی کسر داری که جواب تکراری نده بیرون

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
تا جایی که میشد ساده و با توضیحات نوشتم. اگر باز سوالی بود بگو. ببخشید بابت بدخطی جدای از اینکه کلا ...

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین❤️

خیلی مهربونید شما❤️ خوش به حال دانش اموزاتون😁

انشاالله بهترین ها براتون رقم بخوره❤️🌹

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین❤️خیلی مهربونید شما❤️ خوش به حال دانش اموزاتون😁انشاالله بهترین ها برات ...

خواهش می‌کنم عزیزم 

شما لطف داری❤️

امیدوارم که در همه ی مراحل زندگیت موفق و خوشبخت باشی💖

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
خواهشآرهاگه دیدی جواب تکراری تولید میشه همین کارو کنولی در کل سعی کن زاویه هات تو یه بازه باشن وقتی ...

وای ممنونم

دمتون گرم واقعا❤️❤️ 

زاویه هاا توی یک بازه باشن منظورتون اینه بین منفی پی و پی بگیرمشون؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

خواهش می‌کنم عزیزم شما لطف داری❤️امیدوارم که در همه ی مراحل زندگیت موفق و خوشبخت باشی💖

خیلی ممنونم همچنین❤️🥰🌹

خواهشبله

سپاس❤️❤️🥰