2777
2789
عنوان

خانوما کسی اعداد مختلط بلده یه سوال دارم 🥲🥲 دعاتون میکنم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 40 پست
نوشتم برات عزیزم. متوجه منظورت نمی‌شم.

خیلی ممنونم❤️❤️

میشه توضیح بدین چجوری حل کردین؟ من راه حلش رو متوجه نمیشم🥲

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید کسری که در سمت راست داری رو ساده کنی که برای این کار، از روش ضرب در محرج مشترک استفاده می‌کنی. 

کسر مزدوج ۱+ ریشه منفی میشه ۱ - ریشه منفی. 

پس کسر رو ضرب می‌کنی به ۱ _ ریشه منفی تقسیم بر ۱ - ریشه منفی. 

بعد صورت و مخرج رو حساب می‌کنی. 

کسر ساده میشه و میشه -۲ ریشه منفی تقسیم بر ۲ مساوی با - ریشه منفی یا واحد موهومی

پس معادله میشه z به توان ۲ مساوی با منفی واحد موهومی. 

برای پیدا کردن z باید ریشه معادله رو پیدا کنی که چون zبه توان ۲ میشه - واحد موهومی، دو ریشه داری. 

که میشه z مساوی با +- رادیکال - ریشه منفی. 

الان ادامشو می‌نویسم

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

عزیزم اول صورت کسرو به فرم قطبی بنویس،بعد مخرجشو،بعد به هم تقسیمشون کن،بعدم یه ریشه دوم بگیر

بلدی عدد مختلطو قطبی کنی؟

همون فرم عدد نپر به توان فلان

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

که برای حلش باید_ریشه منفی یا واحد موهومی رو قطبی کنی. 

که در مختصات قطبی میشه، - واحد موهومی مساوی با عدد e به توان موهومی، در زاویه منفی عدد پی بر 2 

چقدرر سخته نوشتن عبارت های ریاضی بدون امکانات🤦🏻‍♀️😅 

اول باید کسری که در سمت راست داری رو ساده کنی که برای این کار، از روش ضرب در محرج مشترک استفاده می‌ک ...

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین❤️❤️

حقیقتش من یه جور دیگه این مبحثو یاد گرفتم که حس میکنم یه جاییش اشتباهه ولی نمیفهمم کجاش

تا اینجا که میشه منقی واحد موهومی رو متوجه میشم

ولی بعدش سر ریشه گیریش مشکل دارم جوابام چیز دیگه ای در میاد ولی همینی که شما گفتین درسته جوابشو دارم ولی اینو در نمیارم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

عزیزم اول صورت کسرو به فرم قطبی بنویس،بعد مخرجشو،بعد به هم تقسیمشون کن،بعدم یه ریشه دوم بگیربلدی عدد ...

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین❤️❤️حقیقتش من یه جور دیگه این مبحثو یاد گرفتم که حس میکنم یه جاییش اشت ...

الان کامل با توضیحات برات می‌نویستم عکس می‌گیرم. 

اینجوری با کیبورد گوشی نمیشه😅

عزیزم اول صورت کسرو به فرم قطبی بنویس،بعد مخرجشو،بعد به هم تقسیمشون کن،بعدم یه ریشه دوم بگیربلدی عدد ...

همین کارو کردم ولی باید دوتا جواب بده من هر دوتارو یکی در میارم

میشه اگه زحمتی نیس اینو یه نگاه بندازین بگین اشتباهم کجاس؟🥲

الان کامل با توضیحات برات می‌نویستم عکس می‌گیرم. اینجوری با کیبورد گوشی نمیشه😅

دستتون درد نکنهه❤️ یهه عکس جدیدم فرستادم اون یه راه حل دیگس نمیدونم درسته یا نه چون فقط یکی از جواباا رو تونستم در بیارم

صورت کسرتو رادیکال ۲ نپر به توان منفی آی پی چهارم بگیر حالا

هفت پی چهارم غلطه؟ چرا؟🥲

این زاویه هارو از کجا باید بفهمم؟ مثلا اینکه کی منفی میشه

همین کارو کردم ولی باید دوتا جواب بده من هر دوتارو یکی در میارممیشه اگه زحمتی نیس اینو یه نگاه بنداز ...

گلم شما داری واسه صورت کسرت زاویه رو ۷ پی چهارم میگیری

منفی پی چهارم بگیر و محاسباتو با اون انجام بده یه دور

موقع قطبی کردن وقتی به تانژانت منفی رسیدی زاویه رو منفی بگیر تا جواب متمایز تولید بشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
گلم شما داری واسه صورت کسرت زاویه رو ۷ پی چهارم میگیریمنفی پی چهارم بگیر و محاسباتو با اون انجام بده ...

خیلی ممنونم❤️❤️

یعنی تانژانتم هر عدد منفی که شد ، مثلا اینجا منفی ۱ هس منفی رادیکال ۳ هم اگه شد یا هر زاویه منفی دیگه ای باز زاویه رو منفی بگیرم؟ نکتش همینه؟

خیلی ممنونم❤️❤️یعنی تانژانتم هر عدد منفی که شد ، مثلا اینجا منفی ۱ هس منفی رادیکال ۳ هم اگه شد یا هر ...

تا جایی که میشد ساده و با توضیحات نوشتم. 

اگر باز سوالی بود بگو. 

ببخشید بابت بدخطی 

جدای از اینکه کلا بد خطم😅 الان هم چشمام نیمه بازه و هم دستام بی جون.  

البته که بهونه است. 

انقدر در تکرین خط تنبلم که گاهی نوشته های زیر برگه های دانش‌آموز هامو می‌دم همسرم بنویسن که خوش خطن🤣🤦🏻‍♀️