2777
2789

تغییرات DJD در فقرات توراکولومبار وكلسيفيكاسيون در جدار آئورت شکمی و شریانهای ایلیاک مشاهده میشود.

شکم و لگن

کبد ، طحال و پانکراس ابعاد و دانسیته و انهنسمنت پارانشیم طبیعی دارد.

کیسه ی صفرا با سایز طبیعی فاقد سنگ حاجب است.

مجاری صفراوی متسع نیست. دیامتر ورید پورت طبیعی است.

غدد ادرنال دو طرف و کلیه چپ نمای نرمال دارند ولی کلیه راست به طول تقریبی 78mm نسبتا کوچکتر از حد طبیعی است و هیدرویورترونفروز متوسط تا شدید در سمت راست همراه با یک ده سالید دارای انهنسمنت به ابعاد 312117mm در UVJ راست متمایل به درون مثانه در مرتبه اول مطرح کننده CC بزرگ مشاهده میشود لذا سیستوسکوپی و تطابق با نمونه بافتی توصیه میشدر ضمن اینکه لنفادنوپاتی متاستاتیک به ابعاد 2823mm در کشاله ران راست مشهود است.

مثانه فاقد سنگ حاجب است.

مایع آزاد واضح در شکم و لگن رونیت نمی شود.

در پارانورت لمفادنوپاتی مشهود نیست

در حفره لكن ضایعه فضاگیر و در نواحی پارا ایلیاک دو طرف لمفادنوپاتی واضحی مشاهده نمیشود.

۰۳۴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب نیست سونوگرافی پدرم

چرا خوب نیست؟

مگه شما دکتری

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

نترس گلم منم دوستم سونو داده بود رفته بود خونده بود سرطان اینا نوشته بود فقط کارش گریه بود بعد برد دکتر گفتن هیچی نیست اونا برای خودشون زیاد چیزی مینویسن تا دکتر نری معلوم نمیشه

نه ولی هرچی میزنم چیز خوبی نمیاره

عزیزدلم من چیزه بدی درش نمی بینم

مطمئن باش هرچی هست بدخیم نیست 

بهت قول صد در صد میدم خیالت راحت

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

عزیزم من بار دار بودم  برا سونو گرافی رفته بودم 

یه خانمی تو سالن داشت گریه میکرد میگفت دوروزه سوزش شدید ادراری و خون بیرون میرفت 

تو گوگل زده بود مریضیش بده 

ولی وقتی از پیش دکتر اومد بیرون دکتر گفته بود هیچی نیست 

سنگ مثانه داشته و عفونت 

شما هم توکلت به خدا باشه