2777
2789
عنوان

شماهم به مادرشوهرتون پول ماهیانه می دین

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 122 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن ۷۰۰ اینا بیشتر نمی دهدو شیفت کار می کنه اوضاعمون اینه

چه صاحبکار بی انصافی داره . تا ساعت چند سر کاره ؟

به حای شیفت دوم بره شاگرد مغازه بشه بیشتر میدنش.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

وای وای چه شرایط سختی 😓 

واقعیتش همین ۴ تومن خیلی خیلی کمه برا الان. 

همون ۱۴ تومن برا ما با یه بچه کفاف نمیده . اجاره و... هم نداریم. 

ولی خوب وقتی مادرشوهرتم نداره باید داده بشه دیگه پسرشه . 

ولی اگر شوهرت یا خودت یه منبع درآمد دیگه ای پیدا کنید خیلی خوب میشه عزیزم . خدا خودش برکت بده 

خوب واقعا چه بچه آوردنی هست ؟ هم خودشون اذیت می کنند هم بچه هاشون اذیت می شن زندگی ما هم همین طور ب ...

یعنی حتی اون پولدارش تو پیری بچه هاش کمک نمیکنن؟؟؟؟واقعا حرفتون درست نیس

ب مادرشوهرم من میره یک و دویست

ای بابا بنده خدا همونو پول اب برق گاز باید بده 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

اونوقت دوران جوانیش باید بچه دار نمیشد تا تو پیری کمتر مریض بشهزمین گرده میگرده اینجوری نگو عزیزم

چرا فکر میکنید با نداری بچه دار شدن افتخاره

کار ب مادرشوهر استارتر ندارم

ولی به طور کلی خانواده های ضعیف بچه های بیشتری میارت و معتقدن خودشون باید ایندشون بسازن 

یه نفر جوونیش بره هیچی از بچگی نفهمه تازه خیلی با استعداد و... باشه تا بتونه خودشو جمع کنه 

اونم چ جمع کردنی به درد خودش ک نمیخوره چون کلی اسیب دیده ک دیگه تن و روحش خستس مثل هم سن و سالای خودش نیست ...چرا چون مادرپدر با جیب خالی بچه دار شدن فرستادنش از زیر صفر شروع کنه ایندش بسازه...

اتفاقا مادرپدر وظیفشونه یه جوری تامین کنن بچه از 4 تا پله بالاتر شروع کنه

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....
چجوری با ۴تومن زندگی میکنی میخوای یه تومنشم بندازی شغل دوم داره همسرت؟ خب خواهر برادراش مگه ...

بخدا اصلا اوضاعمون خوب نیست ..

بخاطر همین بی پولیا و فشاری ک رومونه همش باهم بحث و دعوا داریم شوهرم زود از کوره در می ره..

متاسفانه اوضاع همشون مثل ماست

جز برادرشوهر آخریم ک اونم میگه من عقد کردم باید زندگی تشکیل بدم نمی تونم فقط من کمک کنم همه باید بدن

هر چی نخوری یکی دیگه می خوره بعد مادرشوهرم دوران جوانی اش باید فکر پیری اش می کرد

منم الان جونم ،هر چی کار می کنم میریزم پای بچه هام شوهرم که درآمد زیادی نداره خیلی نگران آینده ام هستم نه بیمه ای نه چیزی ،وگرنه الان شب وروز دوخت ودوز می کنم برای چس تومن