2777
2789
بابا جان بشین زندگیتو بکن خوشی زده زیر دلت

نه واقعا خوشی نزده

همین امشب کلی گریه کردم

مدام نگران اینده ی بچمم، نگران اینده خودم

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت رفتار زنونه داره؟یا هیکلا خیلی ریزه؟؟

نه عزیزم گفتم بالاتر که مشکلم اصلا ظاهرش نیست

از نظر بلوغ عقلی، مدیریت بحران، اینده نگری، شان اجتماعی و درامد پایین تره متاسفانه 

شاید بگین خب همون اول دیدی چرا انتخاب کردی

باید بگم ما زمان دانشجویی ازدواج کردیم و متاسفانه همسرم اصلا نتونست تو رشته خودش کار پیدا کنه که اگه میکرد من اصلا غمی نداشتم با بقیه مشکلاتش کنار میومدم

اها ینی از شما پایینتره؟چقدر پایینتر؟

اره پایین تره

کلا خانوادتا پایین ترن

خیلی تحقیر شنیدم از اینور اونور بخاطر انتخابش

از اون طرف فامیلای خودش هم حتی تحقیر میکردن میگفتن این مادرش مریضه میخواسته سریع دختر شوهر بده دیگه خودت فکر کن چه حالی داشتم

حتی از خانواده خودمم تا دلت بخواد حرف خوردم که چرا خرج نمیکنن چرا فلان چیزو نخریدن چرا کادو کم دادن

بارها و بارها خودمو لعنت کردم برا انتخابم

میگم کاش یکی بود اخلاق نداشت ولی باعث نمیشد زیر بار منت خانواده م باشم

شوهرت خوب باشه خانوادش زیاد مهم نیس ایشالا همیشه کنار هم سلامت زندگی کنین با عشق فراوان💚🦋

ممنون عزیزدل...انشاالله بهترینها نصیبتون بشه😍🤗

خوب همین خانواده به شوهرم یاد میدن.دوسال پیش به شوهرم یاد دادن تمام مالو اموالتو بزن به اسم ما......اگه نبودن بهترین زندگی رو داشتم...شوهرمو تحت تأثیر حرفاشون قرار میدن....عذاب وجدان میدن بهش....شوهرم در مقابلشون نمیتونه (نه)بگه...به معنای واقعی حسودن،،،حسود........اگه شوهرم به اختیار خودش باشه...عالیو،،،رمانتیکو،،،،دوستداشتنیه....واگذارشون کردم بخدا