2777
2789
ایران همه جور قومی هستن.ترک. لر. عرب.کرد.فارس..همشون ایرانی هستن.نژاد آریایی کوروش میشه.درسته؟

قوم های اصیل ایرانی

لر و بختیاری و کرد و بلوچ و آذری

گیلکی ها

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایناهم بهت میدم که بلکه کمی از ادعات کم بشه...بجای بی احترامی و ادعا اول خوب تحقیق بکن بعد بشین تایپ ...

تو هنوز منظور منو نفهمیدی بحث نژاد نیست بحث تمدن هست 

ادعا ندارم

ادعا هم بکنم حق دارم 

من لرم ایرانیم افتخار میکنم 

اثار مفرغ ما و تمدن ما در دنیا نبوده عربستان که هیچ ارنا هم نبوده 

این مطالب رو از سایت ها نفرست 

منابع بهم بگو

بعدشم انگار تگ بیشتر از شجره نامه ما خبر داری😂😂

ما هم شجره نامه داریم و به مصر باستان میرسه. اما قیافه ها ببینی فکر میکنی المانی هستیم. اما جد ما مصری بوده. این نژاد یک توهم پوچه بخاطر اب و هوا انسانها تطبیق پبدا کردن و جهش ژنی کردن والا همه سیاه بودن، خود نژاد سفید و چشم ابی از جهش در سیاهان ایجاد شده ساکنان ده هزار سال قبل اسکاندیناوی همه سیاهان بودن که جهش کردن. اینها همه تحقیقات علمی هست هرکس منکر هست بزه بخونه البته اگر سواد انگلیسی داره نداره هم دیگه مجبوره بره چرندیات اینستاگرام بخونه

عزیزم شما اعتقاد به ژن برتر نداری ولی در اروپا و امریکای شمالی شما رو درجه دو نگاه میکنن مخصوصا اون ...

خب همه جور تفکر و گرایشی هست دلیل نمیشه درست باشه مثال یه سریا گرایششون هم جنس گرایی هست شما می‌پسندید

بچه رو گفتم چون واقعا یا کم سن هستی و یا آدم پخته ای نیستی....با بی احترامی و تعصب بحث میکنید انتظار ...

کاربر محترم

ایشون هیچ بی‌احترامی نکردن که!

متاسفانه بعضی از کاربرا با تعصب دارن حرف میزنن😐😐😐😐

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

خب حقیقته ربطی هم ب شان و منزلت نداره دوست عزیز

ربط داره عزیزم اینکه خوزستان مظلوم و کاری ندارم چون حقیقته

ولی یعنی چی میگه کاش عربستان بودم 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌