2777
2789

من خواهرمو خودم ثبت نام کردم 

دوستانی ک مطلع هستن دوتا سوال داشتم 

یک اینکه از کجا بفهمیم ثبت نام نهایی شده 

دوم اینکه یک گزینه داره سالی واحدی ترمی با 3-3-6 خواهرم داوزدهمه باید کدومو میزدیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

براچی میخوای؟من که ثبت نام کردم که لازمم نشد مگه پشت کنکوری نیستی؟پنلت سیوه که

نه پشت کنکوری نیستم

باید سوابق تحصیلی رو تایید کنم که نمرم لحاظ بشه

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
من خواهرمو خودم ثبت نام کردم دوستانی ک مطلع هستن دوتا سوال داشتم یک اینکه از کجا بفهمیم ثبت نام نهای ...

سالی واحدی

اون بالای همون قسمتی که ثبتنام کنی نوشته بود نظام قدیم ها باید  عددیه رو بزنن

شما کد سوابق رو گرفتید؟

سالی واحدیاون بالای همون قسمتی که ثبتنام کنی نوشته بود نظام قدیم ها باید عددیه رو بزننشما کد سوابق ...

اره ولی تو راهنمای سازمان سنجش واضح تر گفته ک محصلین اون 3-3-6 رو بزنن 

کد رهگیری سوابق تحصیلی ک کارنامه بالا میاد اگر منظورتونه بله گرفتم 

من پارسال تاییدش کردم به نظرت بازم لازمه؟اصن اینونشنیده بودم🥲

نمیدونم

چجوری تایید کردی؟ برا من ت. سایت همچین گزینه ای نیشت

اره ولی تو راهنمای سازمان سنجش واضح تر گفته ک محصلین اون 3-3-6 رو بزنن کد رهگیری سوابق تحصیلی ک کارن ...

چجوری کد رو گرفتید؟؟ کدوم بخش باید برم

نمیدونمچجوری تایید کردی؟ برا من ت. سایت همچین گزینه ای نیشت

برو توسایت مای سجش توقسمت ثبت نام آزمونی که میخوای شرکت کنی رو نوشته و نوشته مشاهده سوابق تحصیلی ازاونجاواردشو اطلاعاتت روکامل کن۷۰تومن هم هزینه میگیره وتامام🙂

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
من خواهرمو خودم ثبت نام کردم دوستانی ک مطلع هستن دوتا سوال داشتم یک اینکه از کجا بفهمیم ثبت نام نهای ...

۶ ۳ ۳

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh