یکی از خوبیاش اینه به همه کارات میرسی. اصلا روز ادم پر برکت میشه
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
باید بچه مدرسه ای داشته باشی بتونی صبح بیدار شی و برات عادت شه.در غیر اینصورت شبا زود بخواب بعداز ظهر تحت هیچ شرایطی نخواب صبح همسرت رفتنی بیدار شو.اگرم مجردی که ولش کن بخواب
آدم هر چی از این شیرینی استفاده کنه حالش خوبه ولی به جایی نمیرسه
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
ببین صبح یه برکت خاصی داره وقتش ، من هر وقت صبح زود شروع میکنم تا ساعت ۹ کل کارام تموم شده ولی اگه از ۹,۱۰ شروع کنم تا به خودم بیام شده ۲ ظهر و کلی کار می مونه
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم