2777
2789
عنوان

بی بی چک

108 بازدید | 24 پست

سلام ،دوستان من بی بی چک زدم تقریبا ۱ دیقع صبر کردم ولی فقط یه خط بود ،دیگ اومدم گرفتم خابیدم بعد چنساعت ک بیدارشدم دیدم دوخط شده ،بنظرتون اعتمادی بش هست؟؟؟

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اسی مثبته این🤩دارو مصرف کرده بودی؟

اخه اون لحظه خط ننداخت،میگم نکنه بی بی چکه خراب بوده🥺

اره عزیزم من ای یو ای کردم

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
ن اخه الان خطش واضحه هاله نیست ک بگی خراب بودهچند روز از ای یو ایت گذشته؟

خداکنه درست باشه ،ازمایشم دادم جوابش هنو عصراماده میشه.امروز۱۴ روز،بی بی چکودیروز زدم.

عزیزم مثبته.... نه اگه منفی بود دو ساعت هم بذاشتی بازم منفی میشد. چند روز عقب افتاده پریودت؟

فلن عقب ننداختم ،امروز دقیقا روز ۳۰ اَم

فلن عقب ننداختم ،امروز دقیقا روز ۳۰ اَم

من جرات ندارم بی بی چک بزنم... چهار ماهه اقدامم سونو و آزمایش هم دادم هیچ مشکلی ندارم. پس یعنی میگی اگه باردار باشم الان هم تو بی بی چک نشون میده با دو روز تاخیر؟

منم دو روز عقب افتاده...پریودی... سابقه هم نداشته... ولی میگم شاید بخاطر قرص سفکسیم باشه... اقدامم د ...

انشاالله ک مثبتین ،بی بی چک نزدین؟

من جرات ندارم بی بی چک بزنم... چهار ماهه اقدامم سونو و آزمایش هم دادم هیچ مشکلی ندارم. پس یعنی میگی ...

عاها.بستگی داره عزیزم ،اگه دارو مصرف کرده باشی و امپولhcgزده باشی قطعا بعد ۱۴ روز باید معلوم باشه ولی درغیراینصورت ممکنه تخمک گذاریت دیرتربوده باشه و دیرتر نشون بده