2777
2789
عنوان

دخترای بیست و پنج ساله بیاید اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 134 پست
وای دختر آیندتو نجات دادیشوهر خسیس ب درد لای جرز میخورهیه شبه پیرت میکنه.هنوز که سنی نداری بخای غصه ...

دلم میخواد دیگ دیت خودم نیست میترسم 

بعد حس میکنم عمرم رفته دیگ کی میخوام ازدواج کنم که جوونی کنم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

متاهلم و درگیر ناباروری متاسفانه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداروشکر خوبی روتینتو بگو منم مثله تو باشم

هیچی گلم کار خاسی ندارم درس اشپزی کار خونه فیلم البته من درونگرام بخاطر همین زیاد حصله کسیو ندارم

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

نه دیگههه در این حدم نیستم😂پرستار

شغلت خوبه بنظرم خاستگار خوب واست میاد به منم میگن شغلت خوبه نترس پیدا میشه🤣

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

مجرد ، بسیار خوشنود و خوشحال ، چون درگیر عشق و عاشقی نشدم تاحالا راضیم از همه چی ، فقط درگسر کار و زندگی خودمم

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

همه دوستام ازدواج کردن بچه دارنتو فامیل هیچکی نیست مجرد باشه از ۱۵ب بالا همه دخترا متاهلن یا نامزدی ...

درکت میکنم عزیزم ولی تو تنها نیستی که 

بنظرم سعی کن تو زمینه های دیگ پیشرفت کنی 

منم دوستای فعلیم ازدواج کردن ولی دوستای خفن قبلی ک داشتم همه مجردن چون درست حسابین ب هرکسی بله نگفتن

ولی واقعا حستو درک میکنم ولی مهم نیست زود مهم اینه با کیفیت باشه 

اره واقعا منتها مشکل من حقوق کممه کارم خیلی سخته این چیزا بیشتر اذیتم میکنن

ان شاالله مشکل مالیتم حل میشه شاد باش

متاهلم و درگیر ناباروری متاسفانه

ان شاالله به حق فاطمه زهرا دامنت سبز میشه نگران نباش خداروشکر الان روشای ناباروری زیاده

من ۲۵ سالمه متاهلم دوتا بچه شیش و چهار ساله دارم 

حال روحیم مثل یه موجه ییه روز خوب یه روز بد یه روز متعادل  

خداروشکر میمنم بخاطر خانوادم پ بچه هام و راضیم 

از طرفی

حسرت اینکه نتوونستم پیشرفت کنم پارم کرده اینکه ب هیچ جا تو اجتماع نرسیدم و شخصیت ضعیفی دارم  حس پیری دارم 

کمرم درد میکنه بدنم ضعیف شده حس میکنم خیلی عقب افتادم از دنیا ،هرچقدر دست و پا میزنم برای حال خوبم بخاطر پیشرفتم اما باز ب جایی نمیرسم دلم به بچه هام میسوزه یه مادر کم تجربه و بچه و نپخته دارن  هوفففف نمیدونم دیگ

هیچی گلم کار خاسی ندارم درس اشپزی کار خونه فیلم البته من درونگرام بخاطر همین زیاد حصله کسیو ندارم

منم درونگرام 

سرکار نمیری درس میخونی؟

ان شاالله به حق فاطمه زهرا دامنت سبز میشه نگران نباش خداروشکر الان روشای ناباروری زیاده

فدات بله انجام دادم به مرحله انتقال نرسیدم هنوز 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
قانوم معلمم😘😍

از کجا فهمیدی خخخ 

هنوز سازماندهی نکردن دعا کن امسال بفرستنم سرکلاس نمونم تا مهر سال بعد چون پول ندارم