2777
2789
عنوان

دخترای بیست و پنج ساله بیاید اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 136 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخاطر تنهایی از وقتی خاستگار خسیسمم رد کردم بدتر شدم

وای دختر آیندتو نجات دادی

شوهر خسیس ب درد لای جرز میخوره

یه شبه پیرت میکنه.هنوز که سنی نداری بخای غصه تنهایی رو بخوری 

🌸🌸 الحَمدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهلُهُ 🌸🌸

من ۲۴ و نیم سالمه مجردم ولی رل دارم خودمم شاغلم و چس تومن پس انداز دارم

خوش میگذره بهت ؟

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

متاهلم حال دلم نه بده نه خوبهشهر غریب هستم دلم گرفته 🚶🏻‍♀️

ان شاالله بهتر میشی

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بگردمت مام تنهاییم‌همیشه البته من درونگرام نمبتونم نظراتمو بتو تحمیل کنم والا من دلم‌مبخاد بیس چار س ...

نههه من برونگرام وقتی میرم تو ی مجلسی اونجا رو رو سرم میزارم 🤣 مثل نعیمه نظام دوستم 🤣🥲

بخاطر همین برونگرام تنهایی اذیتم می‌کنه 

زندگیو ب تخمم گرفتم☺️

به منم یاد بده اینقدر غصه خوردم پیر شدم 

شغلت چیه؟

فعلا ک ۲۴ سالته چرا غمگینی عزیزم

همه دوستام ازدواج کردن بچه دارن

تو فامیل هیچکی نیست مجرد باشه از ۱۵ب بالا همه دخترا متاهلن یا نامزدی ان 

واقعا حس مرگ ب زندگیم دارم خسته ام 

برام دعا کنید 😔دنیام غمه
رل نه تازه اتفاقا کات کردم ولی اینجوری خوبه ادم‌انقد راحته حال خوبمم دلیلشو نمیدونم‌همبنجوری خوبم‌خخ

خداروشکر خوبی روتینتو بگو منم مثله تو باشم 

من نبودم ی سه ماهی ازدواجی شدم خراااب

فقط گند نزنی بخاطر تنهایی 

من اصلا بخاطر فرار از تنهایی خودمو بیچاره نمیکنم

منم گاهی شادم گاهی خیلی غمگین...دارم برا استخدامی میخونم خدا کنه قبول شم خیلی حالم خوب میشه باهاش

حتما قبول میشی تمام تلاشتو بکن