2777
2789
عنوان

دخترای بیست و پنج ساله بیاید اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 137 پست
چرااا چون مجردی گریه میکنی عزیزم لذت ببر از مجردی من دلم تنگ شده واسه مجردی

تنهایی خسته شدم دست خودم نیست 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداروشکر حالت خوبه حتما رل داری ؟ چیکار میکنی حالت خوبه

رل نه تازه اتفاقا کات کردم ولی اینجوری خوبه ادم‌انقد راحته حال خوبمم دلیلشو نمیدونم‌همبنجوری خوبم‌خخ

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

۲۴ سالمه متاهلم الان دغدغه ام املا ی فردای دختر کلاس اولیمه

خوش میگذره ؟؟

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

مجردمور دل ننه بابا😍❤😅چرا گریه کردی عزیزم چی شده؟🙁

بخاطر تنهایی 

از وقتی خاستگار خسیسمم رد کردم بدتر شدم 

چند روز بعد ۲۴ میشممجردم دوس ندارم فعلا ازدواج کنمپارسال دانشگاه رو تموم کردم

حالا راز شاد بودنت چیه 

درسته ولی حوصلم سر می‌ره ارسال شب یلدا نداریم تا حالا خونه هیچکس نرفتیم هیچ شب یلدایی چون هیچکسو ندا ...

بگردمت مام تنهاییم‌همیشه البته من درونگرام نمبتونم نظراتمو بتو تحمیل کنم والا من دلم‌مبخاد بیس چار ساعته تنها باشم‌تحمل هیشکیو ندارم خخ امشب برادر زادم پیشم موند الان‌کنارم‌خابه صدای نفساشم رو مخمه خخخخخ

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

۲۵ سالمه وضعیت اسفناک هر لحظه احتمال خودکشی

چرا عزیزم 

البته منم کم خودم روحمو داغون نمیکنم

ناراحت که نهولی پشمام میریزه میبینم ملت اینقد خواستکار دارن ولی من به این خانومی نه😂

حتما خیلی خوبی 

اخه دخترایی ک خوشگلن و خوبن دیدم کمتر خاستگار دارن 

شغلت چیه؟