من_زنده_هستم مدیر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1855 عنوان دخترای بیست و پنج ساله بیاید اینجا | مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 137 پست بگید ببینم حال دلتون چطوریه مجردید یا متاهل من مجردم ولی اصلا حالم خوب نیست بک هفتس هرروز گریه میکنم هی میام خوب باشم بغضم میگیره گریه مخصوصا شبا ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱 دیروز | 02:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزاد_ن عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 2498 تجربه اثبات کرده ب هرچیزی مثل ازدواج وعشق بیشترفک کنی دورترمیشی چکار میشه کرد ؟فکر دیگه هر آدم عادی فکر میکنه
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1855 من سه ماه مونده ۲۵ شم مجردم و حالم خوبه خداروشکر حالت خوبه حتما رل داری ؟ چیکار میکنی حالت خوبه ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
negarian78 عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 3813 ناراحت که نهولی پشمام میریزه میبینم ملت اینقد خواستکار دارن ولی من به این خانومی نه😂 منم ندارمبیخیال باباا ازدواج توو سرنوشتت باشه اتفاق میوفته کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫 💚 ۱۴۰۴/۴/۴ 💚
lkjhhgffdss عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3950 میخونم خب بازم آدمم نیاز به حس عاطفی دارم تو خونه تنهام یکسره گلمرابطه هیچی نداره بچسب به درست قشنگم وقتش شد رابطتتم شکل میگیره انشالله این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)
maedeh1381 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2213 چکار میشه کرد ؟فکر دیگه هر آدم عادی فکر میکنه باقانون جذب وشکرگذاری میتونین امتحان کنی من همینکارومیکنم
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1855 منم بیست سالمه اوضام همینه دلم میخواد ی ادم خوب بیاد خواستگاریم منم از اول ازدواجی بودم اما ...۲۵سالمه مجردم ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
loveb عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 2060 27 سالمهگیر یه آدم زبون نفهم بی منطق افتادم واااااااااااایییی دقیقا منی ۲۷سالمه گیریه ادم زبون نفهم زیرحرف بزن افتادم منطقیم نیس 😂
پمبرلی عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2693 من ۲۴ و نیم سالمه مجردم ولی رل دارم خودمم شاغلم و چس تومن پس انداز دارم All is one
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1855 من بزرگترم ازت و مجردحالمم خداروشکر خوبه چهار روزه ک خداروشکر گوش سیطون کر خوبه چیکار میکنی حالت خوبه؟ ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
bluemoon78 عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 72 متاهلم حال دلم نه بده نه خوبهشهر غریب هستم دلم گرفته 🚶🏻♀️ به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا میشکند!
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1855 27 سالمهگیر یه آدم زبون نفهم بی منطق افتادم متاهلی ؟ یا رلته؟ چی کار میکنه مگه ؟ ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
شهرزاد_ن عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 2498 گلمرابطه هیچی نداره بچسب به درست قشنگم وقتش شد رابطتتم شکل میگیره انشالله درسته ولی حوصلم سر میره ارسال شب یلدا نداریم تا حالا خونه هیچکس نرفتیم هیچ شب یلدایی چون هیچکسو نداریم میگم اگر ازدواج کنم شاید از این یکنواختی در بیاد زندگیم