2777
2789
بدبخت تر از من تو عالم وجود نداره

اینجوری فکر نکن عزیزم 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

من ک همه رو پزشکی قبول شدنم قسم میخوردن و روزی ۱۵ ساعت درس میخوندم، الان حسرت داشتن یه شغل درست حسابی به دلم مونده ارزومه دو ریال درامد داشته باشم که برای سیسمونی بچم به خانوادم فشار نیارم 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا گیر کردمگیر کردم چطور عشقو ول کنممن تحملشو دارم ولی اون نهمیترسم کاری دست خودش بده

نمیده 

جونتو بردار و از اینجا برو 

برو دنبال پیشرفت آرامش،آسایش 

بخوادت میاد هرجا که تو باشی

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
من ک همه رو پزشکی قبول شدنم قسم میخوردن و روزی ۱۵ ساعت درس میخوندم، الان حسرت داشتن یه شغل درست حساب ...

منی که درامد دارم ولی حسرت آرامش وخوشبختیو دارم البته درامدم کمه ولی منم مث تو همه فک میکردن پزشکی قبول میشم 

چی میخونی؟

نمیده جونتو بردار و از اینجا برو برو دنبال پیشرفت آرامش،آسایش بخوادت میاد هرجا که تو باشی

معلوم نیست چقد طول میکشه که ویزا بیاد

من رفیق دارم ۳ سالو نیم منتظر ویزاش بوده

اگه میتونستم همین فردا برم میتونستم دل بکنم

کلا من ادم احساسی نیستم

ولی گیر کردم

این پسر واقعا عاشقمه میگه هرچق زودتر نامزد کنیم

خونوادش همش زنگ میزنن 

من موندم چکار کنم

دارم روانی میشم

یه تعلیقی😵‍💫

تعریف خوشبختی برای هر کس یه جوره 

اونی که بچه نداره حسرتش میشه بچه 

اونی که خونه نداره ،خونه 

ماشین نداره ،ماشین 

همه چیز مالی داره ولی روحی خوب نیس 

منم چند تا حسرت دارم ولی تو زندگی خودم نیس خداروشکر تو زندگی خانوادمه

معلوم نیست چقد طول میکشه که ویزا بیادمن رفیق دارم ۳ سالو نیم منتظر ویزاش بودهاگه میتونستم همین فردا ...

بنظر من داری دست دست میکنی 

ازدواح به موقعش  اتفاق میفته،دوباره عاشق میشی عاشقت میشن !ببین برو فقط برو 

بخدا هیچی تو شوهر نیست ..همین پسره فردا ک بکی به خاطر تو نرفتم و قید آرزوهامو زدم میگه میخواستی نزنی!میخواستی بری!!!!تو میمونی و یه پشبمونی بزررررگ!

منی که درامد دارم ولی حسرت آرامش وخوشبختیو دارم البته درامدم کمه ولی منم مث تو همه فک میکردن پزشکی ق ...

لیسانس توانبخشی دارم ولی کو کار؟ خسته شدم انقد دنبال کار بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظر من داری دست دست میکنی ازدواح به موقعش اتفاق میفته،دوباره عاشق میشی عاشقت میشن !ببین برو فقط بر ...

نمیدونم واقعا

اونقدر میدونم که حاضره بخاطرم قید خونوادشو بزنه

یعنی روانیمه این بشر

ولی من چی؟

هیچ حسی بهش ندارم حتی

یه تعلیقی😵‍💫

دوباره کنکور بدهیا هنری یاد بگیر یا لرو انسانی فرهنگیام در بیاتو میتونییی

حاملم خیلی شرایطم سخته 😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم واقعااونقدر میدونم که حاضره بخاطرم قید خونوادشو بزنهیعنی روانیمه این بشرولی من چی؟هیچ حسی به ...

نمیدونم دیگه خوددانی 

همه اولش روانیت میشن!

دیوونه ای حسی بش نداری قید آرزوتو بزنی؟