2777
2789
عنوان

حیف این دختر نیست مجرد بمونه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه می‌خوام ببینم شرایط خودش چیه که منتظر خاستگار خوبه

مهندسی می خونم خیلی چیزا رو این جا نمی شه گفت 

ولی درحدی هستم که توقع خواستگار خوب داشته باشم

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
والا نمی شه من ادم ساده و دختر خونگی هستم یعنی تو دوره قدیم زندگی می کردم تا حالا صدبار ازدواج کرده ...

من جرعت دوستی با جنس مخالف ندارم به خاطر اصلا خواستگار ندارم 😂😂😂

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
والا نمی شه من ادم ساده و دختر خونگی هستم یعنی تو دوره قدیم زندگی می کردم تا حالا صدبار ازدواج کرده ...

الهی عزیززم

چی بگم والاهرچی قسمتته

ولی بایددختر امروزی تواجتماع باشه و باادمها ارتباط بگیره و خودش بتونه کیس مناسبشو پیدا کنه

من نظرم اینه و خودمم ب همین روال پیش رفتم راضیم

باورت می شه فامیل ما بهیاره با یه دندون پزشک ازدواج کرد 

خانوادش هم خوب نبودن 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
چ عجیب😂

عجیب نیست ،این دوره زمانه  این عشقا مدرن فیک هستن ،بعد یه مدتی مثل کلاهبرداریا ول میشه ، ..

سنتی ها امروزه باز قابل اعتمادترشده.. سه سالی هست ک نظرسنچی ها اینونشون میده.

منم نمدونم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
الهی عزیززمچی بگم والاهرچی قسمتتهولی بایددختر امروزی تواجتماع باشه و باادمها ارتباط بگیره و خودش بتو ...

عزیزم والا شانس من بیام ارتباط بگیرم واسه من شاخ می شن 

برام پیش اومده به هم کلاسیم محل ندادم پیگیرم بود محلش دادم دیگه جوابمم نداد

ببین ولی نمیخوام فاز بدم ولی آخه عنوان تاپیکت*

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من و تو دو تا دختر الماسیم بریم با یه پسر بدل که چی 😌

ببین ولی نمیخوام فاز بدم ولی آخه عنوان تاپیکت*

به نظرت دختری که رشته خوبی درس می خونه ورزش می کنخ مقاله چاپ کرده کار می کنه اشپزیش خوبه کلی مهارت بلده 

نجیبه حیف نیست مجرد بمونه؟؟؟؟؟؟