2777
2789
عنوان

بدترین یلدا عمرم بود امشب هی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 99 پست
ممنون که به حرفامو گوش دادی

خواهش گلم،اما توام ب حرف من گوش کن،بروبغل شوهرت یا هم ک فردا جوری رفتارکن ک انگار چیزی نشده،باید خیلی صبورباشی و پخته میشی،اینجوری دیگ مث بچه هارفتارنمیکنی...سعی کن با شوهرت رفیق باشی و واقعا عاشقت باشع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما دوران پریودی داره میگذرونه

اره کارشم سخته خاک برسر من نمیدونم چرا اینقدر دل نازکم فرتی نارحت میشم اصلا سیاست بلد نیسم

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️        مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️.            ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠

گفت نه خستم حوصله ندارم منم نارحت شدم چیزی نگفتم مادرشوهرم اینا همه اسرار کردن خوب بیا با خانومت عکس ...

از اول ازدواج و رفتن به خونه مشترک اینجور عصبی بود؟؟

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
خواهش گلم،اما توام ب حرف من گوش کن،بروبغل شوهرت یا هم ک فردا جوری رفتارکن ک انگار چیزی نشده،باید خیل ...

وقتی نارحت میشم چجوری عادی رفتار کنم همه فهمیدن نارحت شدم خیلی بد شد

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️        مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️.            ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠

شوهر من امشب خونه مادرش بودیم خونشون پر از مهمون چنان دادی زد سرم ک تا آخر شب بغض داشت خفه م میکرد

چرا

اگه بچه داری با بچه هات میگرفتی

نه بچه نداریم

نه تقصیر اون نیست تقصیر منه

مزاح میکنم،بله مقصر شماهم هسی،به هردلیل وقتی دیدی رو مود نیست،اصرار اشتباس،میگفتی همسرجان خستن،من میرم کنارش برای عکس،حتما که نباید کنار میز باشه