ولی امشب خونه خواهر شوهرم دعوت بودیم من خوشحال بودم کیک شیرینی میوه گرفتیم رفتیم خونشون بعد
همه داشتن عکس میگیرفتن واسه یادگاری کنارمیز
منمبه شوهرم گفتمبیا عکس بگیریم
دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️ مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️. ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ای بابا،الان دقیقا شوهرم با مامانم اینا اونجوری شده..مامانم حرفای خوبی نمیزنه ب شوهرم،اونم سرد شده ا ...
حق داره خدای نکرده نمیخوام قضاوت منم چون نمیدونم واقعا چه اتفاقی بین شوهرتون و مادرتون افتاده، ولی واقعا دل آدم که بشکنه از کسی مخصوصا اگه چندین بار اتفاق بیوفته دیگه هر کاری کنی خپشت نمیاد ازون طرف، حالا من یجاهایی دلم برا مادرشوهرم میسوزه واقعا نمیفهمه چی میگه و چقد خرفش بد هست خودش اصن دل نداره یکی بهش حرف بزنه انقد زود ناراحت میشه ولی زبون خودش خیلی تند و تیزه
اره دقیقا مث مامانه منه،منظوری نداره ها ولی حرفاش شوهرمو ناراحت میکنه و منم ناراحت میشم میگم مامانم ...
میگن زبون آدما ها خطرناکترین سلاح تویه دنیاست میشه با این زبون دل کسیو آروم کرد یا برعکس خون کرد . متاسفانه آدما نمیدونن که چقدر اشتباهاتشون ممکن هست تویه زندگی دیگران تاثیر بزاره، باهاش بشین حرف بزن اگه آدم عاقلی هست احتمالا. رفتارش رو درست کنه
اره گلمموافقم باهات....اونا کار استباهی میکنن بعدشوهرم ک دلخورمیشه،اینا بیشترلج میکنن میگن شوهرت بد ...
خودت ببین واقعا کی مقصره خودتو بزار جای شوهرت اگه مادرت مقصزه بشین باهاش حدی حرف بزن اگه همسرت زودرنج هست با شوهرت صحبت کن سعی کن خودت حل کنی نزار سردی و اختلاف بین شوهرت و خانوادت بمونه خدای نکرده بعد ها میبینی بدتر میشه جلوی ضرر رو هر جا بگیری میشه منفعت
خودت ببین واقعا کی مقصره خودتو بزار جای شوهرت اگه مادرت مقصزه بشین باهاش حدی حرف بزن اگه همسرت زودرن ...
موندم وسط بخدا.ی چیزی بمامانم میگم سریع جبهه میمره ک اره شوهرت بدعادتش دادی نمیتونیچیزی بگیبهش میترسی،ولی درواقع چون خانواده شوهرم بامن خوبن،شوهرمم دوس داره خانواده من باهاش خوب باشن و واقعا حق باشوهرمه
حق داره همسرت ،پس با مامانت خیلی حرف بزن بعدش سیاست داشته باش یوقتایی یه چیزایی رو بگو شوهرت بخره که مامانت دوست داره خودش اومد بیاره و به مامانت بده ، یا وقتی تنهایی به مامانت بگو که شوهر من خیلی هوای شما رو داره همش میگه به خانوادت سر بزن و به مادر و پدرت احترام بزار یجورایی شوهرت رو تویه دل خانوادت جا کن حتی شده برو خودت کادو بخر بزن به اسم شوهرت البته به شوهرت بگو و اجازه بگیر اگه جواب نداد دیگه بدون که مادرت صلح و آرامش رو نمیخواد و کلا دنبال بهونه هست