2777
2789
عنوان

ی بار دیگه میخوام داستان عشقیمو بزارم چون حرفاتون دلمو آروم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 36 پست

به نظرم اون ادم درست بشو نیست حتی برفرض بدترین حالت شما بخاطر اون اقا از همسرت جدا شی بازم میاد تو زندگیت باهات بازی میکنه ازت سواستفاده میکنه ول میکنه بره اگر میخواست بمونه همون اول میموند با وجود اینکه اشکاتم دیده بود باز نموند هربار کات کرد باهات پس الان حتی ارزش نداره فکرتو درگیرش کنی چون ادما خیلی دیر برمیگردن وقتیم برگردن فایده ای نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک دختره ای الان تاپیک زده بود عاشق یکی ام اونم منو میخواد 

فقط نمیاد جلو کلی خواستگار هم دارم 

نمیدونم چکار کنم 🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
نمیشه اینجا بیاریش

سعی میکنم گلم 😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عشقی توش نیست فقط ی زندگی زوری ولی همسرم‌مرد خوبیه همه چی فراهم‌میکنه اذیتم‌نمیکنه

به نظر من اگه زندگیت خوبه بچسب به زندگیت اون اگه آدم بود که نمی‌داشت تو از دستش بری.زنگ و پیام های اون آقا نمی‌ذاره عاشق شوهرت بشی .به این فکر کن که چقدر با این شل کن سفت کن هاش روح و روانتو آزار داده

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

@۲۰elmira 

به نظر من اگه زندگیت خوبه بچسب به زندگیت اون اگه آدم بود که نمی‌داشت تو از دستش بری.زنگ و پیام های ا ...

دقیقاااا😭😭 الانم همینه انقدررر این حرفارو میزنه بعد میگم من نمیتونم جدا بشم میگ کی ازت خواست جدا بشی

آره آشنای دور و همسایس

نمیدونم واقعا چی بگم عزیزم من قطعا سنم از شما خیلی کمتره ۲۲ سالمه نمیتونم راهنمایی کنم ولی باز از نظرم شما بخاطر این ادم از همسرت جدا شی اونم ول کنه بره ۱۰۰٪ زندگیت خیلی بدتر میشه منطقی فکر کن‌ احساسی تصمیم نگیر

@20elmira‍ 

@20elmira‍