2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2054794 بازدید | 88557 پست
سلام پسر منم بیش فعاله اتاقش جا نیست راه بری هیچ وقتم تمیز نمی کنه پسرت چند سالشه ?

سلام گلم. بله متاسفانه نه تنها اتاقش جا نیست راه برم،کل خونه،حتی کف اشپرخونه هم وسیله میریزه‌ . منو کسی درک نمیکنه...حتی خواهرم😢 فقط مادرایی که پسر بیش فعال دارن حرف منو میفهمن😢۱۱ساله . این روزا خیلی بدتر شده😪😪😪 باید ببرمش دکتر دوز داروهاشو دو برابر کنه کم کم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سلام گلم. بله متاسفانه نه تنها اتاقش جا نیست راه برم،کل خونه،حتی کف اشپرخونه هم وسیله میریزه‌ . منو ...

خواهرمم سرم غر میزنه میگه نامرتبی🫢

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خانما صبحتون بخیر قشنگا  

امروز شاید مهمون برام بیاد هزار تا کار دارم.. یه خونه نامرتب با وجود یه دخترکوچولوی نق نقو ..خدا کمک کنه تا ظهر کارام تموم بشه 

اینجا می‌نویسم که انگیزه م بیشتر بشه 

۱..شستن ظرف و برق انداختن آشپزخونه

۲.جارو کردن حیاط و منهدم کردن برگای پاییزی

۳.روشن کردن چند دور لباسشویی

۴..شستن اساسی گاز 

۵..شستن سرویس ها

۶..ودر آخر جارو و گردگیری اساسی

سلام بیداری من ۷ و نیم 

رفتم برا مامانم سوپری خرید کردم 

صبحانه رفتم خونه ی مامانم 

برم یوگا 

برم مغازه 

نهار درست کنم 

کیک درست کنم 

شام خونه ی مامانمم 

نمازا

۱ ساعت کتاب بخونم 

داروها 

ظرفا رو بشورم 

سرویس بشورم 

ظرفای خونه ی مامانم بشورم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام گلم. بله متاسفانه نه تنها اتاقش جا نیست راه برم،کل خونه،حتی کف اشپرخونه هم وسیله میریزه‌ . منو ...

پسر منم ۱۱ سالشه 

من فیبرومیالژی و دو قطبیم دارم   فکر کن خونه ی من چیه 

روزایی میشه داغووووون داغوووونا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام تاپیک تو به روز رسانی ها دیدم اومدم گزارس بدم:

دیشب مهمون داشتم بعد از رفتنشون غذاها جا به جا کردم

بخشی از ظرفها تو کابینت ها چیدم

اشپزخونه و هال جارو کشیدم

بازم ظرف مونده که بشورم ولی اهل خونه خوابن حالا کم کم تا ظهر سعی می کنم بشورم جا به جا کنم

شادی صدام کنید

سلتم سلام

من بعد دوروز پیدام شد🫢

خب این دو روز رفتیم شهر پدرشوهرم اینا ک حدود 200 کیلومتر از ما دورتره و خواهرشوهرهام هم اومده بودن و دور هم بودیم😊جای همتون خالی. 

امروز حسااابی کار دارم تازه روتین بیداریم هم این دو سه روز بهم ریخت 😥

برم و دست پر برگردم پیشتون✨

زمستان جان

قدمت مبارک❄

امیدوارم

بارش هر دانه برف زمستانی🌨☃️

آمینی باشد

برای آرزوهای زیبایت🌸

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام دوستان عزیز و مهربانم.امیدوارم حال همگی خوب باشه.دوستان دیگه واقعاً مستأصل شدم،،،کسی درمان قطعی ...

مهدی منم ریه هایش خیلی حساسه

همین که فقط تو هوای سرد نفس بکشه به سرفه میفته‌ و وقتی سرما بخوره تا مدتها سرفه می‌کنه.

من زمستون اکثرا بخور سرد تو اتاقش روشن میکنم، به نظرم بهتر میشه