2777
2789
عنوان

ی بار دیگه میخوام داستان عشقیمو بزارم چون حرفاتون دلمو آروم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 36 پست

@20elmira‍ 

عزیزم داستان شما یکم شبیه داستان ایشونه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تگ نمیشه 🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
دقیقاااا😭😭 الانم همینه انقدررر این حرفارو میزنه بعد میگم من نمیتونم جدا بشم میگ کی ازت خواست جدا ب ...

منم یه خانمم و خوب میفهمم عشق چیه و دلت برا یکی بره یعنی چی.اما الان که سی رو رد کردم این عشق رو با عقل پیش میبرم اگه اونی که دلت براش رفته برای بدست آوردنت تلاشی میکرد که الان از اون بچه داشتی اگه شوهرت کس دیگه ست پس لیاقت این عشق رو نداره

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

عشق اون آقا در مقابل عشق به بچت هیچه.از من می‌شنوی به خاطر یه مرد غریبه آرامش جیگر گوشه تو بهم نزن .من حتی این حرف رو درباره پدر بچه هم میزنم چه برسه به یه مرد غریبه.اولین و آخرین عشق بچه ادمه

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

این آدم اگر واقعا دوستت داشت همون موقع میومد خواستگاری یا اگر شرایط خواستگاری نداشت حداقل خوب رفتار میکرد باهات. حسم میگه ایشون با این اخلاقش هنوز ازدواج نکرده و میبینه شما سر و سامون گرفته زندگی خوبی داری طبق حرفات بخاطر همین داره حسادت میکنه و میخواد زندگیتو خراب کنه. از همه جا بلاکش کن و به فکر همسر و بچه‌ات باش. اگه بری اون آقا رو ببینی ولی عکسی چیزی بگیره برای شوهرت بفرسته چی؟

پزشک کوچولو🩺📚