2777
2789
عنوان

تا حالا عمل جراحی کردین با وجود بچه کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 41 پست
باز خداروشکر کن مادر و خواهرت هستن بری خونه کمکت میکنن تا سرپا بشی مادر من عمل کرد خالم همراهش بود ا ...

خیلی سخته واقعا میفهمم ازیور مهمون داری از یور درد و بیماری

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

من تابستون عمل کردم یک روز بعد عملمم کارامو انجام میدادم و بعد دوروزم کسی کمکم نداد.بادوتابچه دست تنهابودم😁

تابستونم میرم واسه کیست تخمدانم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جراحی می خوای انجام بدی منم پسرم 3 ساله هست دخترم 6ساله باید جراحی کیسه صفرا انجام بدم

اگه مشکلی نداری بزارش فعلا عمل نکن تا بچه هات بزرگ بشن بخصوص پسرت هنوز خوب درک ماجرا نمیکنه 

عملش که سه روزه بود یه روز کارای پذیرش یه روز عمل یه روزم ببینن اوکیه یا نه اما دوره نقاهت تو خونه اش طولانی هست و سخت خنده ممنوع بود 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اگه مشکلی نداری بزارش فعلا عمل نکن تا بچه هات بزرگ بشن بخصوص پسرت هنوز خوب درک ماجرا نمیکنه عملش که ...

شما عمل کردی‌؟ من پیش چند تا جراح رفتم گفتن باید عمل کنی سنگت بزرگه موندم خودمم راضی نیستم چون علائم زیادی هم ندارم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
مگه شما چندسالتون بود

16سالم بود بخدا قسم دو نفری پانسمانش عوض میکردیم دو نفری پذیرایی میکردیم حتی شبا نوبتی بیدار میشدیم با این حالم باز نیاز به کمک داشتیم پدرمم جز خریدهای خونه کاری نمیکرد

خیلی سخته واقعا میفهمم ازیور مهمون داری از یور درد و بیماری

خیلی 

میاین خوش اومدید یا نمونید برای شام یا ناهار یا کمک‌کنید درستم کمک کنید

شما عمل کردی‌؟ من پیش چند تا جراح رفتم گفتن باید عمل کنی سنگت بزرگه موندم خودمم راضی نیستم چون علائم ...

من نه مادرم عمل کرد 

مادر من بخاطر سنگ عمل نکرد کیست داشت گفتن بمونه خطره دیگه مجبورا صفرا دراورد

من نه مادرم عمل کرد مادر من بخاطر سنگ عمل نکرد کیست داشت گفتن بمونه خطره دیگه مجبورا صفرا دراورد

دوران نقاهتش چه قدر بود عمل باز کرد یا لاپاراسکوپی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
چند وقت پیش؟عمل باز یا لاپاراسکوپی؟الان عمل لاپاراسکوپی انجام میدن و خیلی راحته، دو سه روزه سرپا میش ...

شش سال پیش

لاپاراسکوپی بود 

ماهم گول همینو خوردیم کسیم جز مادرم تو فامیل اینطور عمل نکرد که ببینیم درسته یا نه

شما عمل کردی‌؟ من پیش چند تا جراح رفتم گفتن باید عمل کنی سنگت بزرگه موندم خودمم راضی نیستم چون علائم ...

درد داری؟

من خودم بجه کوچیک داشتم ده سال میترسیدم عمل کنم، و پرهیز غذایی داشتم روغن غذامو تا جایی ک میتونستم حذف کردم، ولی آخر مجبور شدم و عمل کردم و خداروشکر اونجوری ک من میترسیدم نبود راحت بود