2777
2789
عنوان

چهار ساله بچه دار دم خواب ب چشمام حروم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 46 پست
فدات خدا بچه های شماهم حفظ کنه . آره دوباره برگشتم سر نقطه اول فکر کنم ۸ سال بعد تيمارستان بستری شم ...

ای جون عزیزم. ن خدا نکنه .سر این دومی دیگه اولی کمک دستته ان شاالله 😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای نمیشه ک برا ادب کردن پدر بچه ببرم بچه رو داغ کنم. ولی والا کوتاه اومدنو راست گفتی . اینم نمدونم ...

داغ اونجوری که بسوزه که نه در حد گرم شدن 😅😅در کل شوهرای اینجوری باید ادب شن شوهر منم دقیقا همینجوری بود همش کار به دعوا مرافه میکشید یه چند بار اینجوری بیدارش کردم خودش آدم شد دیگه خونه ننه اش نخوابید

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جون عزیزم. ن خدا نکنه .سر این دومی دیگه اولی کمک دستته ان شاالله 😍

ای خواهر کمک دست کجا بود تو این هفت ماه دیوونه شدم از دستش که درس میخونه نه حرف گوش میده 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه آدم بی فکری 😑با عرض معذرتمنم همین مشکل و داشتم اوایل ازدواج می‌رفت خودشو میزد خونه مادرش به خواب ...

الهی عزیزم دقیییییقا میفهمی چی میگم و میفهمم چی میگی..چون خودم الان لباسا مادرشوهر تنمه 🥲😪😪

الهی عزیزم دقیییییقا میفهمی چی میگم و میفهمم چی میگی..چون خودم الان لباسا مادرشوهر تنمه 🥲😪😪

😐😐😐😁

چی بگه آدم 

بخدا این مدل مردا خیلی بدذاتن 

شک نکن بخاطر بابات بوده اینم هوس ننه شو کرده

عزیزم حق داری ناراحت باشی ولی اتفاقیه ک افتاده گلم اول حرص نخور دوم آب جوشیده سرد شده با نمک قاطی کن ...

عزیزم مرسی برا راهکارت. ولی خیلی میترسم ولی ازین کار .اما گاهی ادم مجبوره و باید شجاعت بخرج بده . بتید رو خودم کار کنم.فعلا زیر سرشو بلند کردم بهتره.

اخ این فین کردنو اگه یاد مبگرفت عالی بود غصه نداشتم