2777
2789
عنوان

چهار ساله بچه دار دم خواب ب چشمام حروم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 46 پست
ای حق گفتی حقشه این کارو بکنم. ولی میدونی باباش براچی گفت خونه مامانم بخوابیم؟چون نسبت ب خونه خودمون ...

اها مسئله اینجاست شما کوتاه میای من جات بودم بچه رو می‌بردم پیش بخاری یکم بدنش گرم شه بعدش با هول ولای الکی بیدارش میکردم میگفتم  بچه تب داره برو دارو بخر  

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میفهمم چی میگی من خودم یکی هشت ساله دارم یکیم تو راهی قشنگ پوستم کنده شده تا رسیده به ۸ سال

مهربونم . الهی بگردم . خدا کمکت کنه خدا حفظ کنه هر دو رو ولی الان ک سر تو راهی باید از اول شروع کنی باز خواهر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با اینکه میدونست شما برای فردا استرس پدرت را داری و پدرت داره میاد شهر شما 🤐

بش نگفتم بخاطر بابام بریم خونمون.ولی ب هوا امتحان بچم گفتم بریم خونه خودمون ک صب پاشم باش کار کنم کتاباشو. گفت حال ندارم بریم خونه خودمون

مهربونم . الهی بگردم . خدا کمکت کنه خدا حفظ کنه هر دو رو ولی الان ک سر تو راهی باید از اول شروع کنی ...

فدات خدا بچه های شماهم حفظ کنه . آره دوباره برگشتم سر نقطه اول فکر کنم ۸ سال بعد تيمارستان بستری شم از دستشون 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیخوام نگرانت کنم،ولی شده شیفتی تا صبح لحظه ای غفلت نکنید،بچه ای که بینیش کیپه،خطرناکه،خدایی نکرده خلط تو گلوش بیاد،چون از بیتیم نمتونه تتفس کنه،دوووورزجونش خفگی میش میاد،چون دیدم،شدیدا نیترسم وبه همم میگم

تازه اون وسط همین بچم امتحان زبانم داره اونو کجای دلم بذارم

چه آدم بی فکری 😑با عرض معذرت

منم همین مشکل و داشتم اوایل ازدواج می‌رفت خودشو میزد خونه مادرش به خواب منم با لباس بیرون بودم مثل گداها مادرشوهره بهم لباس میداد میپوشیدم و دهنم سرویس میشد 

نه خواب شب داشتم و روز هم می‌رفت سرکار من پلاس تا این آقا بیاد 

خلاصه رفتم تقاضا طلاق دادم و دور از جون به گ خوری انداختمش 

تعهد رسمی داد تا اومدم خونم

یعنی یه چیزی میگم یه چیزی می‌شنوی 

درک میکنم شرایط امشبت رو 

امان از مردی که درک نداره

میگذره چه میشه کرد

اها مسئله اینجاست شما کوتاه میای من جات بودم بچه رو می‌بردم پیش بخاری یکم بدنش گرم شه بعدش با هول ول ...

وای نمیشه ک برا ادب کردن پدر بچه ببرم بچه رو داغ کنم. ولی والا کوتاه اومدنو راست گفتی . اینم نمدونم دید بابا من داره میاد دلش خوابیدن بغل ننشو خواس یا چی . ها مامانش یکمم امشب اشک ریخت ک دیشب دلم گرفته وفلان.

خب بهر حال فردا از خجالت شوهره در میام میگم در مورد بچه مریض ک بهتره خونه خو مون باشه و خستگی من و مهمون و امتحان بچه و تازه کلی خرید ک فردا باید تنهایی بکنم برا خونهو

عزیزم حق داری ناراحت باشی ولی اتفاقیه ک افتاده گلم اول حرص نخور دوم آب جوشیده سرد شده با نمک قاطی کن اندازه سه چهارتا قطره بریز تو بینیش باز میشه بعدش اگ میتونی فین کنه دیگ عالی میشه 

عناب دارن؟ بزن به چنگال بذار رو شعله گاز دودش فعال بشه بعد دود بگیر جلوی بینی بچت نفس بکشه

کاری که باهاش مادربزرگم ی خاندان شفا داد😂😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂