2777
2789
عنوان

اونایی که شوهراشون سختگیرن کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 81 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نکرده خیال کردم بهترشده امابازاومدیم خونه خودمون نه🥺یعنی همینتوری میمونهآخه خیلی سخته من یسری لو ...

ببین شوهرم من ۷ سال پیش ازدواج کردم 

چادر بزور سرم کرد کنار گزاشتم سال اول 

سال دوم باشگاه رفتم 

سال سوم ناخن کاشتم 

سال چهارم گواهینامه گرفتم 

سال روز با ماشین بیرون بودم 

سال ششم تا ۸ شبم با ماشین بیرون بودم 

امسالم لولزم کاشت ناخن گرفتم ناخن کار بشم اما میدونم هنوز جنبشو نداره رو کنم میگم ک وحشی و بدله 

باید هرسال ی مرحله بری جولو ببین مرحله های تو چیه؟ 

سال اول اجازه نمیداد برا خودم کارت بانکی داشته باشم😑

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خیلی میگم امافایده ندارهخیلی ناامیدم🥺

یکی از کاربرا گفت هروفت میدونم شوهرش سرش شلوغه زنگ میزنم میگم منو ببر فلان جا 

انقدر میگم که مجبور میشه بعضی وقتا بگه خودت برو 

یا میتونی بگی نون نداشتیم غذا بدون نون بخوریم پس 

تو روز زنگ بزن بگو فلان غذا نمک وبرنج نداریم مثلا بیار شب مهمون داریم 

چیکارکنم فکروخیال نکنمیعنی هیچکس مثل من نیست؟ همه ازادن؟

چرا فکر میکنی همه ازادن، هرکی شوهر کرده  خودشو اسیر کرده، حالا هرکدوم یجوری 

من خودمم شوهرم مذهبی، یه اذیتایی میکنه منو ک میخام طلاق بگیرم  از دستش 

شیرازی ام😅

ببین شوهرم من ۷ سال پیش ازدواج کردم چادر بزور سرم کرد کنار گزاشتم سال اول سال دوم باشگاه رفتم سال سو ...

همچنان با دانشگاه و کار من مخالفه 

میگه مدرکتو میخرم نمیزارم بری 

اما من کار برام اولیته میخام اول برم ارایشگاه ک فقط خانوم باشه محیط گیر نده کم کم بااقایون کنار بیام🤣

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

عزیزم همیشه توی هر شرایطی که هستی سعی کن از داشته هات استفاده کنی.

الان باید به اعصابت مسلط باشی و وزنت رو بیاری پایین. توی خونه ورزش کن و برای خودت غذای سالم یاد بگیر و درست کن. و یک جا ثبتشون کن. بعداً همین لیستی که از غذاهای سالم درست کردی، بهت اعتماد به نفس میده. چون یک کار مفید و درست انجام دادی.

کتاب بخون

اگر شوهرت مشکلی ندارن کلاس آنلاین زبان ثبت نام کن. هر زبانی که دوست داری. فقط چون شوهرت گیر میده، معلمت خانم باشه و کلاس مختلط نباشه. 

باز اگر راضی به این هم نیست اصرار نکن. آموزش هنر هم خوبه یا اگر بلدی انجام بده، مثل بافتنی و قلاب بافی.

شوهرت هم کم کم درست میشه. 

الان تمرکزت رو بذار روی ورزش و رژیم

همچنان با دانشگاه و کار من مخالفه میگه مدرکتو میخرم نمیزارم بری اما من کار برام اولیته میخام اول برم ...

منم شوهرم  نمیذاره بیرون کار کنم، 

توی خونه هرکاری میک بمن بیرون نرو فقط🤣

کیک پزی رفتم 

الان اکسسوری مو درست میکنم  خونه

شیرازی ام😅

چرا فکر میکنی همه ازادن، هرکی شوهر کرده خودشو اسیر کرده، حالا هرکدوم یجوری من خودمم شوهرم مذهبی، یه ...

آخه بقیه خودشونوسرگرم میکنن

بچه دارن

من هرکاری بخوامدبکنم ازآخربایدیه چیزایی بخرم نمیزاره همش خوردم به دربسته

یکی از کاربرا گفت هروفت میدونم شوهرش سرش شلوغه زنگ میزنم میگم منو ببر فلان جا انقدر میگم که مجبور می ...

ولی دقیقا من همینو کار کردم 

مثلا بیرون رفتن برام قدغن بود زنگ میزدم میگفتم بابا اینا دارن میان مرغ نداریم هی من من کرد اخرش گبت برو بگیر 

امسالم مریض بود شب شیفت بود شب تنهایی سوار ماشینمون شدم براش سوپ بردم ۹ شب تنها گفتم شاید منو بکشه 

خیلی مریض بود سوپو دید خوشحال شد 

ولی دیگ باز شد شبا برم بیام

منم شوهرم نمیذاره بیرون کار کنم، توی خونه هرکاری میک بمن بیرون نرو فقط🤣کیک پزی رفتم الان اکسسوری م ...

این اصلا کلاس نمیزاره 

لولزم ناخن خریدم تو خونه برا خودم میکارم 

ن اموزش میتونم برم ن کار 

اخ چرا برگشتی وقتی انقدر اذیت شدی

چون بابام از اون بدتره🥴

آخه بقیه خودشونوسرگرم میکننبچه دارنمن هرکاری بخوامدبکنم ازآخربایدیه چیزایی بخرم نمیزاره همش خوردم به ...

الان  کلیک کردی  روی رفتار شوهرت تا دعوا هم درست  نکنی اروم نمیشی 🤣🤣

ولی یه مدت بیخیال باش فکرت رو ببر روی چیزای دیگ اخلاق شوهرتم میاد دستت 

باید اروم اروم  بری جلو 

شیرازی ام😅

اره بابا معلوم نیست قبلا با چ زنی بودن به زن خودشون شک دارن فک میکنن اینام عین خودشونن