2777
2789
عنوان

اونایی که شوهراشون سختگیرن کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 81 پست
چون بابام از اون بدتره🥴

بمیرم 

من خودم  خاستم طلاق بگیرم 

خیلی بهش فک میکردم 

حتی پسر عمم هم بهم گفت طلاق گرفتی یه خونه به نامت میکنم و برات عروسی میگیرم زن خودم میشی خیلی پیگیرم  بود و گفت پشتتم و کارات رو خودم میکنم ولی دل ندارم برای طلاق، ن نای موندن دارم ن نای رفتن 

هنوز  ک هنوز  پسرعمم پیگیر دیگ چند شب پیش دعواش کردم

شیرازی ام😅

بمیرم من خودم خاستم طلاق بگیرم خیلی بهش فک میکردم حتی پسر عمم هم بهم گفت طلاق گرفتی یه خونه به نامت ...

پسر عمت ک معلومه مرد درستی نیست به زن شوهر دار ک هنوز جدا نشده همچین حرفی میزنه و زندگی خراب میکنه اگ دلت با زندگیت نیست و میتونی خودت خودتو تامین کنی جداشو  

جدا شدی هم تنها باش مدتی 

از چاله در نیای بیفتی چاه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی دقیقا من همینو کار کردم مثلا بیرون رفتن برام قدغن بود زنگ میزدم میگفتم بابا اینا دارن میان مرغ ن ...

تواین شرایطم نمیزاره

من ازخیلی درهاواردشدم

حالم اینقدربده🥺

الان فرداکلاس دارمونمیزاره برم دلم پاره پارست

چهل سالشه آخه منو مجردی میخاست میگفت داغت به دلم موند و فلان

اخه الان دیگ شوهر داری اگ ناموس سرش بشه همچین حرفی نمیزنه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
چندسال طول کشید؟ یعنی من چقدربایدتحمل کنم نمیتونم دیگه

اگ همیشه به حرفش باشی کوتاه نیای میگه همینه ک هست 

میگم شوهرمن زندان ساخت 

دفه اخر ک رفتم گفتم هفته ای یبار میبری منو بیرون 

وقت نمیکرد میگفت با ماشین خودت برو منم از خدام 

من چیکارکنم حالم خوب بشهببینیدمن2ساله خونه دارم سال اول یه خونه اجاره کردیم اونجامن یدفعه بهم خیلی ف ...

همینم یک قدمه برای جاهایی برو بیرون که سلیقه شوهرت باشه مثلا مراسم مذهبی

شرایط من خیلی فجیح بود خیلی تلاش کردم الان تو یازدهمین سال زندگیمم الان همه چی خیلی اوکیه

عزیزم میشه از تجربه هات بگی چجور اوکی شد ؟ 

من شوهرم بهم گیر میده منم خیلی گیرمیدم بهش دیروز میخاست بره برا خانومی لوستر نصب کنه نزاشتم کنسل کرد گفتم تو نمیزاری برم سرکار برا خانوم نمیخاد لوستر نصب کنی و واقعا نرفت گفتم ببیین چقدر گیر دادن بده 

بنظرت کارم درسته

همینم یک قدمه برای جاهایی برو بیرون که سلیقه شوهرت باشه مثلا مراسم مذهبی

اصلانمیزاره تنهایی برم جایی

پیاده تاخونه بابام چقدره؟ 10دقیقه اونم نه میگه

مهمونی یاباپدرشوهرم یاباپدرخودم همین تازه اونم اگه بزاره

برای همین دلم روحم داغونه💔