2777
2789

خانوماحالم خیلی بده😭

من21سالمه بسیاردخترفعالی بودم بیرون مذهبی هستم

اماباکسی ازدواج کردم که خانوادگی میگن زن جاش توخونه هست من حتی برای خریدم نمیشه برم بیرون

تروخدانگین طلاق بگیریاخودت انتخاب کردی🥺

فقط بگین چیکارکنم حالم خوب بشه ازتنهایی میترسم شوهرم تااخرشب سرکاره

اینقدم چاقم نمیتونم بچه بیارم حال روحیم داغونه کمکم کنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کم کم درست میشه منم همسرم اوایل ازدواج بهم میگفت بدون اجازه من حق نداری جایی بری و ... از اینجور چیز ...

منم همین می خواستم بگم، دقیقا برای منم همین بود 

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

شمارو نمیدونم 

من شوهرم عین شوهر شما بود الان بدتر شده چند بارم خودکشی کردم 

زندان ساخته برام 

این اخری ک بدون اجازش رفتم بیرون  تو خیابون گشت پیدام کرد انقدر کتکم زد اخرشم گفت بهم خراب  

دوماه خونه بابام بودم برا طلاق رفتم با گلی شرطو شروط برگشتم اما دیگ حتی یک لحظه دلم باهاش نیست

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

شوهر منم همینه، خواهشا اگه از لحاظ بدنی هم مشکلت حل شد بازم تا چند سال بچه نیار تا تکلیفت با زندگی و شوهرت مشخص بشه ، گاهی بعد چند سال ادم به این نتیجه میرسه که دیگه نمیتونه این شرایط و سختگیری های شوهرشو تحمل کنه و طلاق رو ترجیح میده

پس از کجا فهمیدی مشکل داره

چون دور و برم زیاد دیدم کسی که اینجوریه مشکل داره حالا یا بد دله یا شکاکه  یا خودش ی کارایی میکنه ترس اینو داره مبادا زنش بره بیرون کسی دنبالش بیفته  

کم کم درست میشه منم همسرم اوایل ازدواج بهم میگفت بدون اجازه من حق نداری جایی بری و ... از اینجور چیز ...

3سال و3ماه هست که ازدواج کردم

آخه خانوادش همه همینتورین حتی مادرشوهرم بعد30سال ازدواجم همینه

دارم دق میکنم خیلی حالم بده

چون دور و برم زیاد دیدم کسی که اینجوریه مشکل داره حالا یا بد دله یا شکاکه یا خودش ی کارایی میکنه تر ...

الان چند نفر هم زمان گفتم که به خودشون اتفاق افتاده و درست شدن و من خودم یکی از اونام که با چندین ماهش خونه مادرم نمیرفتم تو یه شهر بودم کمترین فاصله دوماه بود برای رفتن خونه مادرم

ما تجربه کردیم نفهمیدیم مشکل دارند شما شنیدی فهمیدی مشکل دارند