2777
2789
عنوان

اگر دخترخاله ی شوهرتون بهتون اینجوری بگه چی جواب میدیت

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همشون لنگه ی همن 

من تو مهمونی کنار همسرم میشینم 

از اون موقع این زنونه مردونه شدن مهمونی جمع شده

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

کلا صبحت از این مسائل خصوصی حتی کنار مادر و خواهر زشته چ برسه غریبه تر پس حق با اونی ک گفته نباید بگ ...

اخه جالب اینکه خودش راجب خصوصی تزین مسائل دیگران سوال میپرسه و نظر میده 

بعد کسی از خودش بپرسه ننه من غریبم بازی در میاره

نفرقشون اینه ک مامان من بچه اول این خاهرههمسرم بچه ی آخر اون یکی خاهر😂😂😂😂

منم بچه ی آخرِ خاهر کوچیکه ام،مادرشوهرم بچه ی اولِ خاله بزرگمه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

عروس پسر خاله ات داشته کلی حرف میزده اما دختر خاله ات اومده اونا ضایع کنه هم مجبورش کنه از شخصی ترین ...

نه عروس پسرخالم کلا داشت فوضولی میکرد و هعی سوال خصوصی می‌پرسید حالا من نمیخوام بازش کنم 

ک یکی از وسالای خودشو بهش برگردوندن ننه من غریبم بازی در اورد

اخه جالب اینکه خودش راجب خصوصی تزین مسائل دیگران سوال میپرسه و نظر میده بعد کسی از خودش بپرسه ننه من ...

وقتی پرسید بقیه اون زمان باید جوری جواب بدن دیگه جرات پرسش نکنه

نه عروس پسرخالم کلا داشت فوضولی میکرد و هعی سوال خصوصی می‌پرسید حالا من نمیخوام بازش کنم ک یکی از وس ...

خوب تو کامل که تعریف نکردی ماهم اونجا نبودیم این یه تیکه که تعریف کردی دختر خاله ات فضول بازی دراورذه 

خوب تو کامل که تعریف نکردی ماهم اونجا نبودیم این یه تیکه که تعریف کردی دختر خاله ات فضول بازی دراورذ ...

ببین از تازه عروسه پرسیدن شب اول عقد چطور بوده بعد تازه عروسه گفت نمیگم  بعد گفتن همه ما گفتیم تو ام باید بگی نمیگم نداریم و اینا 

تازه عروسه ام گفت طور خاصی نبود فقط خوابیدیم بعد هعی کنکاش کردن هعی جزئیات پرسید جزئیات خیلی جزیی ها تا نمیدونم حتی سایز تو برو تا تهش  عروس پسرخالم  پرسید داشت مجبور میکرد ک جواب بده تو رو در وایسی

بعد تازه عروسه گفت نه چیزی بینمون نبوده ولی اگر در اینده چیزی بخواد نمیدونم باید چطور رد کنم ک بهش برنخوره 

شروع کرد به پایه باش و اینا بعدشم ک اینجوری شد