2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 134330 بازدید | 669 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین کامنتی بود که دیدم من بعضی کاربرهای معروف رو میبینم عادی ترین کارهارو انجام میدن یا قیافه خیل ...

اگه اینجا چیزی غیر عادی دیدی بدون اکانتای فیک خود طرفه وگرنه اینقدر اغراق در مورد ی شخص معمولی عجیبه 

من محض کنجکاوی همیشه تاپیکای اول طرف نگاه می‌کنم به شخصیتش پی می‌برم که چقدر با اولین تاپیکاش قصد مطرح و ارائه کردن خودش داشته 

با اکانت فیک قربون صدقه خودش رفته و ادامه ماجرا...

و بالطبع بقیه هم بعد مدتی دنبال رو اون اکانت همون حرفای اغراق‌آمیز رو طوطی وار تکرار می کنند

اما واقعا از ته دل از تاپیک استارتر خوشحال شدم برا خودشو دخترش ذوق کردم و تحسینش کردم در اوج سادگی و لطافت بهترین سلیقه رو از خودش نشون داده 

دست مریزاد واقعا

امروز با خوندن این تاپیک پی بردم چقدر صمیمیت محبت تو این خانواده زیاده و اینو از طرز برخورد و بیان استارتر متوجه شدم

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

چقدر مامان خوبی و گلی هستی خدا حفظتون کنه برا همدیگه 😍😍😍😍😍😍چه حال خوبی داشت تاپیکت 😍😍😍😍داشتم چند صحفه اول میخوندم ک بعضیا ایراد گرفتن کار خاصی نکرده !!!همین ک یه مادر ذوق داره خداروشکر جنبه مثبت ببینید و اینک والا من خودم ب شخصه برا مامانم هرکار کنم میزنه تو ذوقم و اصلا زیبایی هاشو نمیبینه از هرچی یه ایرادی میگیره مامان اینشکلی داشتن  واقعا نعمت بزرگیههههه   چقدر خوبه ک شما خوبییییییی 😍😍😍😍😍😍😍❤❤💙💚💚💛💛💛💛

عزیزم چه جوری درست کردی خوشکلن

مرسی قشنگم

رنگ‌سفیدش داره با شیر درست شده رنگ صورتی هم ژله انار و بستنی وانیلی رو مخلوط کردم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اگه اینجا چیزی غیر عادی دیدی بدون اکانتای فیک خود طرفه وگرنه اینقدر اغراق در مورد ی شخص معمولی عجیبه ...

آفرین دقیقا همینه 😁❤

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

ووی ددم چه صورتی نازی😍😍😍😍😥

مرسی عزیزم 🙈❤

به به قیافشون میاد خیلی خوشمزه باشن😍

ممنون گلم